Ny vecka

D och jag är dåliga på att uppdatera men ni får nöja er med det lilla ni får :)
Just nu är vi båda hemma i guldsmedshyttan och hälsar på, lika trevligt som vanligt!
Resan hem tog typ 9tim, vi åkte bil med min älskade syster Ida. Dom var och hälsade på oss i Skåne, så vi följde med dom hem. Vi stannade på ullared på vägen hem, första gången för D och andra gången för mig :) Inte så mycket att ha enligt mig. Men inskaffade mig ett spray och ett torrshampoo iallafall, D handlade ganska mycket :)
Vi handlade även 5 kavajer för 25kr. Mycket bra köp! ha ha!
I helgen var vi ut i örebro, det var väldigt kul :)

Nu ska jag söka jobb och ikväll kankse favorit-frida kommer och hälsar på. Ska bli så himla kul att träffa henne, har saknat henne väldigt mycket.

PussE

Lördag

Satt nyss och räknade matte, siffrorna bara går runt i huvudet på mig. Har bara suttit en timme men ändå skulle jag kunna spy på det här!
Ska snart städa lite hade jag tänkt, eller lite och lite ska städa hela huset. Måste få en pause från matten.
Måste ju ha det fint när vi får finbesök ikväll av OscarT.
Jag, D och O ska ha singstarskväll :D Ska bli riktgt kul. Roligare än igår iallafall, satt hemma en fredagkväll, haha kände mig rätt mobbad. Men så ringde jag E och pratade med han i nästan 3tim :) Det var skönt att prata med honom, han är en riktigt bra vän.

På måndag eller tisdag kommer min syter och hennes kille. Ska bli så himla kul att dom kommer och stannar några dagar. Jag har mycket med matten just då för jag har prov på onsdag men får försöka hinna med båda :)

Ha en bra lördag alla! För det ska jag ha!

PussE


Kloka ord

Så sant..

Jag är mångas vän fastän jag gör dom illa
Jag har splittrat många äktenskap
Jag har dödat många människor
Jag driver många att begå brottsliga handlingar
Jag gör många människor till invalider
Jag kostar samhället stora pengar
Jag är samhällets parasit
Jag är orsak till många våldtäkter
Jag är orsak till att många barn blir olyckliga
Jag är orsak till många trafikolyckor
Och ändå är jag så omtyckt..
mitt namn är ALKOHOL




Efter att vi läst det här så har vi bestämt oss för en vit-helg :)
/E&D


Bra fredag


Heej!

Idag har jag haft den bästa morgonen på väldigt länge. För det första fick jag sova ut vilket var otroligt uppskattat och när jag kommer upp ligger det ett paket och ett kort på bordet. Alla hjärtansdag närmar sig ju och jag och E har haft nästan som ett hat mot den dagen, tänkte till och med starta en grupp på FB med namn Fuck alla hjärtansdag haha ;) Men min fantastiska farmor och farfar hade skickat mig ett kort med en fin hälsning vilket genast fick mig att ändra mig om kärleks dagen, saknar er massa :)
Även vår underbara vän F hade skickat oss en hälsning varsit brev, ask med chokladhjärtan och ett fint kort. Hon är världens absolut bäst vän, älskar henne. Jag som aldrig gråter blev så rörd att det kom en tår :) Tack så mycket farmor o farfar och Frida. Och till dig E, man behöver inte ha en kille till alla hjärtansdag om man har andra personer som älskar en ;) Så nu är jag på så oförskämmt bra humör det här gjorde verkligen min dag. Fick självklart lite hemlängtan också men nu är det bara 3 veckor kvar innan jag åker hem och stanar i 2 veckor, ska bli helt underbart.
Den senaste veckan har varit hemsk jag har inte gjort något annat än plugga och jag har änså inte lärt mig något. Vi har tenta nästa fredag extern redovisning som jag inte förstår ett skit av så känns så galet jobbigt att slita med det varje dag när jag ändå inte kommer klara det.
Jag och E läste en sjukt rolig sak igår i en gammal veckorevyn.

Första gången min nya kille skulle träffa mina vänner så gjorde han slut. Han bara "jag vill inte mer!" inför allihop! Han hade bara hunnit hälsa på mina kompisar innan han bröt upp med mig. Så sjukt kränkande.

Det måste vara ett av de värsta sätten att bli dumpad på, vi tyckte synd om tjejen men samtidigt var det så roligt att vi skrattade tills vi fick kramp hahaha!

Nu vill E att vi ska gå ut på en promenad.


Ha en bra dag! Puss D

KATE MOSS

Kate Moss är bland dom snyggaste kvinnorna i världen. Jag skulle kunna döda för att få se ut som henne! Fast känns som jag säger så om rätt många kvinnor i världen :) Man är aldrig nöjd! Men om jag såg någonstans att KateM hade sagt det så skulle jag skjuta henne!

Har är några bilder av hennes allra första plåtning, då va hon bara 15år gammal, helt sjukt ung. Men hon upptäcktes redan när hon var 14år. Vem skulle kunna ana, inte ens hon själv att några år där efter skulle hon bli mångmiljonär å kuppen.







pusspussE

Vart tar tiden vägen?

Tiden bara rinner iväg, idag är det redan torsdag liksom. Vad har jag gjort den här veckan egentligen?
Men igår kväll blev jag, D och U bjudna på "Flygande Jakob" av Oscar. Såå himla gott va det. Tack för det! Hoppas du bjuder på mat fler gånger!
D och jag stod för efterrätten som bestod av glass och varma bär, sååå himla gott.
Det var förövrigt en väldigt trevlig kväll.
Idag har jag gått på lektion med fastighetsmäklarna, externredovisning är verkligen inget för mig, fast jag lyssnade inte så mycket. Satt mest och kollade runt på datorn. ha!
Usch någongång ska jag också börja plugga, fan vad tråkigt!

Nu ligger vi och vilar hemma hos Ullis det är vi värda efter 2timmar i skolan ;) Sen ska vi försöka plugga lite och laga mat, blir nog en fruktansvärt skön dag!

I helgen har vi inget planerat, men det visar sig. Lutar nog åt singstarkväll. Synd att inte O kan göra oss sällskap! Han sviker oss och åker hem.

pusspussE


Till dig Frida

Detta inlägg är endast tillägnat till vår bästavän Frida! Ni har kanske sett hur snygg vår blogg har blivit på senaste tiden och det är Fridas förtjänst. Hon har hjälpt oss designat den :)
Tusen tack Frida för ditt otroligt bra jobb. Det får du en stor guldstjärna för!
Du är vår räddande ängel och vi älskar dig!

PussPuss Daniela&Emma <3


Orm-Mode

Känns som att jag har fått kraft någonstans ifrån, jag känner mig mer motiverad att söka jobb och att plugga. Till alla er som inte vet har jag börjat plugga matteC här i Svedala. Jag är mycket efter, eftersom jag började senare än dom andra, men det gör inget, jag kämpar på ändå. Jag har faktiskt sökt 5 jobb idag. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Har även hunnit med lite DH, är på sista avsnittet på säsong 5 nu. Jag vill typ inte se det, tråkigt när det är slut!

Läste om Orm-Mode. Hittade lite coola bilder, gillade dom. Kanske något jag ska klä mig i, snyggt i vår ;)






Om ni tittar noga så är det en människa som ligger där ;)

Myspys/E

RSS 2.0