Tungt



Hej alla glada!

Hotellet igår då, vi var alla väldigt taggade och körde stenhårt. Det var en bra kväll och jag tror att alla hade roligt. Kändes så bra att få vara tillsammans med alla vänner och träffa gamla kompisar som man inte sett på väldigt länge. Det var förfest hos A och sen hos andra A, den första stressade vi oss mest igenom men den andra blev lyckad måste jag säga. Den bjöd på det mesta alla underbara vänner, spel, musik, kramar, kärlek, för mycket fylla, en stackars liten pojke som spydde hela kvällen, stulna väskor, massa roliga kort och många djupa diskussioner. Väl framme på hotellet blev det dans och som vanligt var det så mycket folk att jag E A och F tappade bort varandra och sågs inte på hela kvällen, det var lite tråkigt. Vi körde iaf Papas efter och planerade efterfest, det skulle bli hos A så vi tog en taxi dit och när vi kommer fram så har hon inga nyklar med sig så typiskt och vi hade ingenstans att ta vägen, haha. En rolig kväll hade vi iaf :)
Men det var inte rikitgt lika roligt att vakna imorse, jag har nu fått lära mig den hårda vägen vad några timmar av försämrat omdöme kan orsaka. Efter några ogenomtänkta val känns allting väldigt jobbigt och jag tror att det är fler än jag som känner så idag, BLÄ! Skulle vilja spola tillbaka tiden, en tidsmaskin någon?? Får hoppas att det känns bättre imr.
Det blev en lugn dag idag för mig och A med massa pizza och cola. Sen har jag kollat klart på Johan Falk filmerna och dem har varit riktigt bra men den sista var nästan jobbig att se. Jag har kärat ner mig lite i Frank Wagner, tycker han är helt fantastisk och galet sexig och i den sista filmen gick det väl inte så bra för honom. Får nästan hoppas att det kommer fler filmer?
Nu DH, fick 5 säsongen i julklapp så nu kommer jag vara klistrad framför TVn.

Puss D








Ont i hela kroppen!



Jag har helt galet ont i hela kroppen idag, muskler som jag inte visste om att jag hade värker så mycket att jag knappt kan röra mig. Tror att jag nästan har tränigsvärk där det inte ens sitter några muskler haha. Jag har gått runt som en stel gammal tant och gnält hela förmiddagen. Jag kommer ha sjuk svårt att dansa ikväll, mina ben kommer inte orka bära mig i högklackat och jag hamnar säkert på golvet om jag försöker mig på det ;) FAN! Fast det var så roligt att åka skridskor igår så jag tycker nog att det är värt att känna så här idag. Jag ska försöka få med mig mina vänner på allmänhetensåkning någon gång snart, skulle kunna bli så sjukt roligt.
Nu är jag pappa och J påväg hemåt i ovädret, mamma och Vendela ville inte ge sig ut på vägarna så dem blev kvar hos mormor och morfar. Jag och J ville verkligen hem idag så det är tur att vi har världensabsolutbästa pappa som alltid ställer upp, tack pappa. Tror inte mamma är lika glad över det hon har nog lite smått panik över att vi är ute och åker nu, stackarn. Nu blir det stopp vid McD i Karlstad, mums skönt att bryta av mot all julmat nu faktiskt även fast julmaten har varit underbart god.

Ha en kanon kväll alla, det ska jag och mina bästa vänner ha!

Puss D




Den perfekta julen!



Jag är helt övertygad om att jag haft den absolut bästa julen av alla ;) nejdå men allt har varit helt perfekt och jag är så oförskämt nöjd med dem här dagarna jag har haft med släkten hos mormor och morfar. Som tur är så är det inte slut än utan vi har en dag imr också. Julafton var underbar med massa god mat och mys, självklart hittade tomten till oss också. Jag hade tydligen varit mycket snäll i år för jag fick allt jag hade önskat mig och lite till vilket gjorde mig väldigt glad och förmodligen kommer göra mig ännu snällare, vilken uppåt spiral!! Idag har vi blivit som barn på nytt allihopa här det har varit skridskor (hockey), pulkaåkning och lek i snön då vi byggde snölykta och snögubbe. Det gick så hett till i pulkabacken att pappa tillochmed började blöda från huvudet, haha. Har varit en fantastisk dag och jag känner att jag verkligen älskar vintern (: Imr kommer blir en minst lika bra dag för du blir det party med min favorit tjejer och sen stadshotellet i Linde, ett av dem roligaste ställena som finns. Nu är det matrester, vitt vin och Narnia efter det blir det nog sängen jag är sliten idag.

PussD




Pappa knäppade sig hela dagen.











Mina julklappar.













Hej Dagboken

Julafton är över, känns tråkigt för jag älskar verkligen Julen!
Jag är helnöjd med alla mina julklappar, kunde inte bli bättre! Tack min kära familj och släkt!
Imorgon så blir det utgång för oss kompisar, vi ska på hotellet i Lindesberg, det ska bli roligt. Fast jag och D har inget förköp så det blir för oss att stå i kö! Blir så trött på mig att jag aldrig kan vara ute i tid.

Nu ikväll ska jag hem till A och basta och så ska vi ha lite SPA så vi blir lite fräscha till imorgon, kankse blir en kall cider till det också :D Mysigt!


Kisses
E


Dan före dopparedan


Shit redan 23 december och om några timmar julafton, tiden har sprungit iväg alldeles för fort. Sen jag kom hem har det varit sjukt mycket att göra bla julavslutning, julklappsbyte, baka julgodis, myskväll med kompisarna, julmat hos farmor och farfar, födelsedagskalas, handla julklappar, fixa granar, bubbelbad med vännerna, myskväll med systrarna och massa annat. Men nu har jag äntligen kunnat slappnat av för nu är vi hos mormor och morfar och här ska vi bara ta det lugnt och äta massa mat ända till på lördag, galet skönt! Så idag har det varit packning städning och resa på schemat. När vi kom till mormor och morfar var det gröt och sen fika resten av kvällen tillbringades i soffan där vi mös med Bingolotto ;) haha och vin. Upptäckte att jag tydligen inte tål rödvin, fick en liten allergisk reaktion när jag drack, fast jag är ju allergisk mot det mesta. Vendela har varit lite uppstressad idag hon är så övertaggad inför imr, saknar den känslan lite faktiskt när julafton var det absolut bästa på hela året och det pirrade nästan i magen när man väntade på den. Vendela har till och med ställt alarm på 7 imr för att hon ska kunna gå upp och fixa julstrumpa till mamma och pappa, hon är så söt <3  Nej nu ska J läsa en julsaga för mig och V sen ska vi sova så tomten kan komma och lägga paket i våra strumpor ;)

GodNatt Puss D




Jag och världens bästa farmor <3




Hemma!



Äntligen hemma i Guldsmedshyttan det är helt underbart. Alldeles vitt ute och sjukt kallt men jag älskar det! Hade verkligen saknat familjen så nu har vi pussats och kramats i massor och hade en myskväll igår. Jag som har sovit väldigt dåligt den här veckan hade sett fram emot att få sova ut idag men så blev det inte utan jag fick ställa klockan på 7. Usch det var äckligt jobbigt att komma upp, till slut fick mamma komma in och nästan dra mig upp ur sängen. Jag skulle med Vendela på hennes julavslutning i skolan så det var inte ok att komma för sent. Vi lyckades komma iväg i tid iaf men vi fick stressa hela morgonen fast så är det väl alltid hos familjen Allström/Holm, ingen som kan vara i tid. I skolan var det allsång, dans kring granen, fika och julfilm. Var riktigt mysigt och vi hade jätte kul men det kändes ganska löjligt i jämförelse med fackeltåg och avslutning i kyrkan som det brukar vara. De skyllde tydligen på att det hade blivit dubbel bokat men det känns inte särskilt troligt, det borde ju kyrkan nästa ta för givet och boka in typ ett år innan det är ju tradition att vara där. Dessutom borde det vara skolan som har företräde om det nu hade blivit dubbel bokat. Det har säkert något att göra med att alla inte tycker att det känns bra att vara i kyrkan. Får hoppas att dom får vara där nästa år. Efter avslutningen åkte vi till kontoret och fikade igen då med pappa och farmor som jobbar och sliter, duktiga ni är :) Så nu har jag inte gjort annat än ätit idag känns det som och mer ska det bli, jag E och A ska ses hemma hos O han ska bjuda på maat. Ska bli så roligt att äntligen ses jag har saknat mina underbara vänner.

<3    D





Våran packning igår =)



Allt detta plus en stor väska och 2 stora påsar släpade hon på.







Lärarna var mer taggade för raketen än barnen.




Hejdå Malmö Hej Örebro!


 
Nu sitter vi på tåget, efter många om och men så kom vi på det i tid och slog oss ner på våra platser helt utslagna. Vi har med oss så äckligt mycket saker hem det är knappt så att vi orkar bära allt. Vi fick ta paus flera gånger innan vi kom fram till tåget för att väskorna var på väg att åka ner och musklerna var helt slut. Jag skrattade så jag grät och E skämdes så hon nästan var röd i ansiktet, hon såg så sjukt rolig ut och det var många som tittade och hånade oss. Men som sagt så tyckte jag bara att det var roligt och jag jag har skrattat tillräckligt mycket för flera veckor. På tåget från Malmö så träffade vi en trevlig kille som också ska till Örebro så han var en äkta gentleman och hjälpte oss med våran packning. E hade varit väldigt uppstressad över hur vi skulle klara bytet i Göteborg men med hans hjälp gick det bra och hon kunde lugna ner sig. Så nu sitter vi på tåget mot Örebro, inga mera byten utan bara att hoppa in i mammas bil när vi kommer dit, Skööönt!! Nu längtar jag hem sjukt mycket tur att det bara är några timmar kvar...

Nu ska vi gå och sätta oss i resturangvagnen, vi har inga platser på det här tåget så för att slippa flytta runt tänkte vi sitta där resten av resan (:

Puss D







Malmö


Heeej!



Har varit mycket dem senaste dagarna, känns som att jag inte gjort annat än stressat men dem har varit riktigt bra ändå. Jag har bara fått 4 timmars sömn per dygn så jag känner mig ganska sliten nu och imr ska vi vara uppe med tuppen så alarmet är satt på 07, så jag får försöka sova ikapp lite på tåget imr och vad ska man annars göra när man sitter där. Vi har sprungit på stan i flera dagar nu men vi är ändå inte klarar med alla julklappar så det får bli en vända imr också typiskt mig att inte vara klar med sånt i tid. Det är ju ett tag kvar till julafton men jag hade tänkt att vara klar när jag kommer hem så jag inte behöver stressa med sånt utan bara mysa med familjen.
Idag var alltså en shoppingdag och vi fick tag på några saker vi hade tänkt oss iaf, brabra! Sen var det bara att åka hem och börja packa och städa vilket tog mycket längre tid än vi trodde så vi blev inte klara med det idag utan får fortsätta imr. Det kommer nog se ganska roligt ut imr när jag och E ska försöka ta oss på tåget med alla våra saker, det är en stor resväska, 3 stora väskor, 4 handväskor och typ 100st påsar och det finns inte en chans att vi kommer orka bära på allt det där men vill man så kan man, som vi har intalat oss själva hela kvällen. Kände kanske att det blev lite överdrivet när det visade sig att vi tillsammans ska ha med oss 8st vinterjackor :S vi kommer säkert inte ens använda alla. Men det KAN vara bra att ha med....  Vi har även hunnit ha en myskväll här med glögg och lussebullar eftersom det är våran sista kväll här på länge, känns lite tråkigt.
Vi har faktiskt fått riktigt mycket snö i Svedala idag det hade vi inte räknat med att se här, hoppas det är lika mysigt hemma. Nu ska jag väl sova, GodNattPuss D!

 
På Lagerhaus hittade vi massa roliga saker som vi knäppade oss med bla. dem här sjukt häftiga glasögonen ;)







Blev mat på ChinaBox idag, det var ganska ok. Vem har bäst teknik med pinnanar?
Vi är nog lika dåliga båda två men vi klarade iaf av att äta lite mat med den, vi var nöjda med det.











Det här vädret funkar inte så bra för oss som bara har sommardäck.



It can be scary
You bet it all when your heart is on the line
But oh, baby don't worry
Just hold my hand and never let me go

I am flying
My heart is taking over....

Jag spelar verkligen sönder Higher med Erik är hemma, jag har uan någon överdrift lyssnat på den 50gånger nu ikväll. Den har gått på repeat i flera timmar och jag älskar den mer och mer för varje gång, jag skriker med i låten och tycker jag är asbra men egentligen förstör jag den nog bara E har iaf hunnit tröttnat på det ett antal gånger och vägrar spela den igen ;) Men man blir på så bra humör av den och texten är så mysig.



SNÖ

Tro det eller ej men vi har snö här nere i Skåne, det trodde jag inte att jag skulle få se innan vi åkte hem, men det fick jag! Fick värsta julkänslan av det!
Nu börjar det dra ihop sig, imorn så åker jag och D till Örebro! Ska ändå bli så skönt att komma hem!
Idag står julklappshandling på schemat. Är inte klar med alla än, känner mig lite stressad!

Hinner inte skriva något mer, måste göra mig färdig för att kunna åka in till Malmö!


Set The Fire To The Third Bird - Snow Patrol, Martha Wainwright

Nu måste vi dra - Ken Ring


Sköt om er!
KissesE


Sista dagarna

Dålig uppdatering från mig och D. Vi vet men vi har mycket att göra nu innan vi flyttar hem, vi åker hem redan på torsdag och vi har så mycket vi ska hinna med innan dess. Idag panikshoppade vi julklappar och ändå är vi inte klara, hur ska vi hinna? Och sen är det så mycket som man ska ha med sig hem, vi kommer verkligen inte få med oss allt. Jag och D vill ha med oss minst 3 jackor och 5 par skor, hur ska vi få ner det liksom? ååh vad jobbigt!


D och jag tycker det ska bli så himla tråkigt att flytta ifrån Skåne, vi vill verkligen inte! Kan vi ändra oss? Nej det kan vi inte och det gör en så himla ledsen. Kommer verkligen sakna allt och alla här!

Nu ska jag och D göra lite glögg och ta oss en varsin lussebulle och bara mysa som vi typ är bäst på!
Ha en fortsatt trevlig kväll!!

pusssssE





Julmys i Aggarp


För att få lite mer julstämning hade vi en kväll med julbak. Det fanns ingen kavel, inga mått och ingen assistent, men vill man så kan man så vi löste det ändå.Resultatet blev kanon bra och nu har vi massa gott att äta ett tag framöver. Love it!
















Du var mitt hjärta

Godmorgon alla läsare!
Igår kväll var en väldigt seg kväll men jag tog mig igenom den :)
Fick en spotifylista av E igår, den var grym! Så nu har jag fyllt på min bra-lista med typ 30 låtar!
Har nyss gjort mig lite gröt och så hade jag tänkt städa tvättstugan efter det, den ser för jävlig ut, vet inte ens om jag kan få den ren. haha! För alla som inte vet så tycker jag det är roligt att städa, det har jag alltid gjort :) Fast jag måste vara på rätt humör bara!

Senare idag blir det att åka in till Malmö för att umgås med D och U. Vi ska hitta på något roligt på dagen sen ska vi ut på kvällen. Kommer bli kul att få träffa folk och att få dansa lite :)
Resten av helgen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det visar sig. Det är ju Lucia och tredje advent på söndag, sååå mysigt! Tiden verkligen springer iväg, om mindre än en vecka så åker vi hem. Är det verkligen sant?
Har så himla mycket saker jag måste hinna göra innan vi åker hem, jag börjar känna mig lite stressad!

Hade en fruktansvärt hemsk mardröm inatt eller ja imorse, för jag vaknade av den! Jag drömde att min pappa fick lungcancer och hade bara 15% chans att överleva, jag tror jag grinade hela drömmen. Det var verkligen hemskt. Grinade till och med när jag vaknade! Hatar såna drömmar, men det sägs ju att om man berättar drömmar så slår dom inte in, så nu har jag berättat för alla er om jag nu skulle glömma berätta för någon.



Du var mitt hjärta - Caroline af ugglas

pusss
E


Mammas pojkar

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, förlåt. Jag ska försöka bättre mig, tänkte om jag ska typ börja och ha  en deadline varje dag. Det skulle nog funka, fast det kankse skulle göra mig mer stressad i vardagen än vad jag redan är :) Men som sagt, bättra mig ska jag.

Igår shoppade jag, D och U lite sen åkte vi hem till U och hade vinkväll, det var mysigt! Senare kom O också, det var väldigt uppskattat, vi alla tycker om honom väldigt mycket :) Vi hade fruktansvärt roligt, skrattade typ hela tiden!
Under kvällen hittade vi även porrbilder som det stod Daniela på, någon idiot som ville jävlas.
Alltså förstår mig inte på såna männsikor, det är samma med människor som gör sönder saker, tillexempel busskurer, telefon automater eller något skyltfönster och det är bara en liten del av allt som förstörs av idioter.. Varför gör man sönder saker? Och som i det här fallet, varför går man in på en annans facebook och lägger upp massa snusk som ska föreställa D? Vad får man ut av det? Inte är det kul iallafall. Ingenstans. När jag och D får veta vem det är, då blir det inte roligt vill jag lova!!

Nu ikväll har D åkt iväg för att roa sig medans jag sitter här i aggarp helt själv:) Men jag valde faktiskt själv att stanna hemma ikväll, jag hade ingen ork att åka. Jag får ladda tills imorgon istället, hoppas det blir någon rolig fest då:) och så att man får chansen att säga hejdå till alla här nere, kommer ju inte se dom något mer, visst kommer jag och hälsar på men det blir ju inte samma som att bo här direkt.

Ikväll är det mammas pojkar, det får ni inte missa, det är sista avsnittet!

kiss
E

ShoppingDag!

Igår bakade jag och D både pepparkakor och lussebullar :) och till det drack vi glögg och jumust, så himla gott och mysigt!
Vi det här laget kunde vi ha legat på stranden. Fan att det inte blev någon resa, jag hade verkligen sett fram emot att få åka iväg nu innan vi flyttar hem till Guldsmedshyttan, åh! ÖDET!
Men vi har bestämt att vi ska ta en resa i vår istället med en massa kompisar, det ska bli kul!

Nu är det bara 9dagar kvar innan vi flyttar hem till Guldsmedshyttan och det är verkligen blandande känslor, först så tyckte jag att det skulle bli så himla skönt men nu känns det faktiskt lite sorligt att lämna Skåne, jag trivs ju faktiskt här.
Idag ska jag och D shoppa i Malmö, vi ska väl mest handla julklappar:) känner mig lite stressad med det. Jag älskar att shoppa, fast mest till mig själv! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Sköt om er!!



E, U och D

Tack Antik-Oscar för bilderna ;)

091208


Hejsvejs

Har varit dålig updatering från både mig och E den senaste tiden, vi får skämmas lite och ta tag i det nu helt enkelt. Det har varit mycket annat under de gågna dagarna. Jag har haft mycket i skolan nu. Vi håller på med ett stort projektarbete i Service management och samtidigt har vi haft ett praktikfall att gå igenom och sätta sig in i för att sedan kunna diskutera det ur ett serviceperspektiv. Jag hade inte läst en sida i boken och hade ingen aning om hur det skulle läggas upp så har suttit med det halva natten för att få ihop något som kändes ganska okej. Nu har jag iaf gjort min diskussion och lämnat in den skriftliga förberedelsen som jag gjort, en otroligt skön känsla att få lämna det bakom sig. Jag hatar att prata inför grupp tycker att det är den värsta situationen jag kan ställas inför och blir alltid sjukt nervös, även fast vi bara var 14st idag så var jag lite orolig och stressad över hur det skulle gå men jag klarade och kan slappna av nu så jag sitter här och är riktigt nöjd med mig själv ;)
En annan anledning till att det inte blivit någon uppdatering är att vi planerade att åka till Egypten imr och vi har varit helt uppslukade av dem planerna. Det var en hel del att fixa med så det har tagit mycket av våran tid. Vi satt och kollade resor hela söndagen och hittade en bra till Egypten. E var tyvärr inte vaccinerad mot hepatit så vi ringde runt till halva Sverige och försökte ta reda på om man kan åka ändå men det var självklart ingen som ville svara på den frågan. Är väl för stort ansvar om man ger råd om såna saker. Vi fick till slut inse att vi behövde vänta till måndag. Kollade resan på förmiddagen och ordnade för vaccination, men sen blev det skola och vaccinationen kunde inte ske förrän efter 17. Vi upptäckte även vissa problem med försäkring och grejer så vi ringde runt till resebolag och alla vi känner och till slut kändes det som att allt var ordnat och bara att boka. Vi befann oss då i olika delar av Malmö och skulle bestämma det sista över telefon och boka från den bärbara datorn vi hade med oss. Men först tar batteriet slut i datorn och när jag sen ska ringa E och höra om jag ska boka det första jag gör när jag kommer hem så har batteriet i hennes telefon tagit slut, så sjukt motflyt. Men jag åker hem och hoppas hon ska dyka upp snart så det blir ordnat. Men det gör hon inte och när jag väntat i 3tim så bestämmer jag mig för att boka utan hennes okej, va fan hon kan ju inte bli sur över att behöva åka till Egypten? Men då har jag varit alldeles för seg med att ta tag i det så varende jävla resa till Sharm el-sheik var slut dem dagarna vi kunde åka, gaahhh. E tror det är ödet och att vi inte borde ha åkt och så är det kanske. Det blir alltså ingen resa för oss nu men vi ska se till att komma iväg i Januari istället, får stå ut tills dess.
Så nu ska vi passa på att njuta extra mycket av december och julstämningen istället, det kan bli ganska mysigt det också. Nu ska jag försöka funder ut några bra julklappar till min kära familj.

PussD







Det var riktigt kallt i Svedala i söndags ;)

Uttråkad


Idag har varit en sån där riktigt slappar dag. Vi tillbringade hela dagen i Malmö med U och åt massa onödigt och skrattade åt det mesta.  Vi var nog alla lite trötta och snurriga efter igår och då brukar der kunna bli så. Vi var på födelsedagsfest hos en klasskompis. Vi började kvällen med en födelsedags fika med MrW för han fyllde visst också år igår, lite pinsamt att vi inte hade koll på det. Sen åkte vi till U och förfesta med henne och O. Det blev pizza, drinkar, mysmusik och mycket annat, vi hade riktigt trevligt och det blev en perfekt start på kvällen. När vi kände att vi var i lagom form så åkte vi till Olof, han fick en godisgurka i present hoppas han gillade den ;) Vi hade väldigt trevligt och när dem andra gick ut så åkte vi hem och sov, sköönt!  Nu sitter jag här sjukt uttråkad och kan inte somna, blir så när man sover bort hela dagen. Tur att jag har A som ställer upp och roar mig, du är bäst. Hade tänkt att försöka somna till The holiday nu, helt klart den mysigaste filmen och Jude Law är så sjukt snygg i den. Det blir perfekt att njuta av det den här sega natten.


PussD





Bara att njutaa...


Freeeeeeedag!

Dagarna är numera väldigt sega för mig. Missade ett viktigt samtal imorse också. Blir så sur på mig själv!!

Det är så jobbigt när man tänker så mycket hela tiden, vad ska man göra för att inte göra det liksom? Funderar över saker som egentligen är helt onödiga! Jag ska nog hitta ett sätt att få mig på bättre tankar iallafall.
Nu har jag kollat klart på "sex and the city" Sorligt! Har till och med kollat filmen, nu är det helt över för mig! Vill börja kolla på en helt ny serie som är minst lika bra, men vet inte vart jag ska börja, jag har tröttnat på O.C och desperate. Vilka bra finns kvar liksom?

Nej nu går tankarna över på vad jag ska ha på mig ikväll, vi är bjudna på födelsedagsfest i Malmö, det kan bli riktigt roligt. Det blir ju vad man gör det till och jag och D brukar vara duktiga på att gå in med rätt inställning, jag tror vi peppar varandra utan att ens tänka på att vi gör det. Vi känner varandra allt för bra helt enkelt, hon vet vad jag tycker är roligt och jag vet vad som får henne att skratta! Jag tror hon är min själsfrände :)
Jag vill också tacka henne för den senaste veckan, jag har nog bara varit en plåga för henne, men hon har stått ut med det och bara varit positiv, precis vad jag behöver just nu! Hon har sysselsatt mig med MacD, Bio och fina middagar, sånt uppskattas!

Snart ska jag hoppa ner i badet, ska göra mig lite fräsch för ikväll, vi åker först hem till U och har det mys med drinkar, cider, snacks och massa annat gott. O kankse också kommer förbi, roligtroligt!

Ha en bra kväll, det kommer garanterat D och jag ha iaf!

Några bra låtar :
Bliss - Kisses
Mairi Campbell - Auld lang sune

Lugna, sköna låtar!NJUT!


Puss
E


Biomys!


Hallå!

Igår blev det biomys för mig och E. Hon har varit lite nere några dagar och jag var lite uttråkad så vi bestämde oss för att gå på bio för det blir man alltid att må bra av. Blev verkligen en impulsgrej, vi slängde oss bara i bilen och ändå hade det hunnit börja när vi kom fram. Vi såg iaf Luftslottet som sprängdes och den var helt sjukt bra, jag älskar alla filmerna dem innehåller allt. I den här filmen fick Lisbeth upprättelse och det var så skönt, hämnden är ljuv. Jag kan absolut rekommendera filmen men det kändes lite tråkigt efter för nu är det väl slut, det kommer ingen mer va?
Efter bion gick vi till McD och tog en muffins och när vi sitter där dyker David och Johan upp, det var oväntat men trevligt. Så vi pratade och skrattde någon timme, det blev mycket skit snack om G-hyttan, dem kunde inte förstå att vi vill flytta tillbaka dit när byn inte har något att erbjuda. Men man måste nog ha vait där för att förstå att Guldsmedshyttan är paradiset på jorden och allt man behöver finns där ;) Okej inte riktigt kanske men just nu har jag sån hemlängtan så då känns det nästan så!

Nu är det dags för frukost och plugg!

PussD





Det var jätte fint med all belysning på Gustav Adolfs torg men med en skit kamera gick det inte att få någon bra bild, det måste upplevas ;) Malmö är ganska mysigt ändå.

Jobbig natt!

Vaknade kl 13.00 idag, fast var kankse inte så konstigt, jag somnade inte förrän typ 05.00 inatt, vet inte vad det var för fel på mig. Kunde verkligen inte sova! Hatar såna nätter, då blir ju hela dagen efter förstörd typ.

Nu är det inte alls länge kvar tills vi ska åka hem :) Längtar faktiskt otroligt mycket den här gången, det är bara 2veckor och jag vet inte än om jag stannar hemma helt då, alltså inte flyttar tillbaka till Skåne, visst jag trivs här, men just nu känns det som att jag missar mycket hemma och vill hem och umgås med alla kompisar och min familj!
Och vad händer på nyår? Kommer det bli ett jävla fiasko som alla andra år? Jag vill hitta på något jättekul.

Jag är lite deppig och jag vet precis vad som kan pigga upp mig, shoooopping såklart! Jag vill bara åka in till Malmö och shoppa massa. Tror jag och D ska dit på imorgon, då ska jag även köpa julklappar :)

D och jag gör allt för att få julkänsla, vi har pyntat lite, men inte tillräckligt. Igår köpte vi ingredienser till lussebullar och för några dagar sen köpte vi pepparkaks deg, men vi har dock inga formar så vi får se hur det går. haha! Sen igår tänkte vi även köpa ett pepparkakshus, men vi ändrade oss och tänkte att vi skulle köpa det till helgen istället :) Så vi försöker verkligen få känslan, men jag har inte fått den riktigt än! Vi lyssnar även på julmusik när vi har tid och det är ju så mysigt!

Nu ska jag äta frukost, det blir faktiskt julskinka på mackan :) GOTT!
Kommer nog skriva senare!

Några bra låtar:
Kent- Vy från ett luftslott
Eskobar, Heather- Someone New

HejSåLänge!
E



En gammal bild från studenten :) E&T!

Helgen!


Bättre sent än aldrig som E skrev för någon dag sedan. Idag är det tisdag och först nu kommer ett inlägg om helgen men så blir det ibland. Vi hade en kanon helg med bio, fest och julmarknad riktigt mysigt. I fredags var vi på new moon och som vi har längtat och vi blev verkligen inte besvikna, filmen var riktigt bra och vi både skrattade och grät. Den rekommenderas verkligen och även om man inte skulle gilla filmen är den värd att se bara för att kolla in Jacob och Edward, jag är kär! Efter bion gick vi på fest hos en klasskompis, det var trevligt. Lördag blev en slappardag och sen tentafest, det var sjukt kul och alla var på topphumör så det blev en lyckad kväll. Tyvärr ingen utgång den kvällen heller, nu minns jag knappt när jag var ut sist, utan det blev BurgerKing som verkligen smakar skit och så en ganska seg efterfest. Men jag var nöjd ändå. Söndag och första advent då är det självklart att man ska på julmarknad så jag E och O tog oss in till Svedala och kollade runt lite. Det var ganska mysigt och jag fick lite julstämning, det bjöds på glögg pepparkakor och julmust. Givetvis var vi tvungna att sitta i tomtes knä också haha ;) Sen blev det pizza och sova hela dagen, sköönt!

PussD






















RSS 2.0