Idioter

Usch vilka helknäppa människor det finns. Som man bara känner för att slå till, riktigt hårt. De som bara förstör för andra och är egoistiska. Jag kan bli så sjukt förbannad när jag får höra om när folk förstör och snor saker osv. hur i helvete kan dem få för sig att dem har rätt att ta eller förstöra andras saker. Vad är det som är fel i huvudet på en sån person? Att sabotera för någon som har jobbat för att få ihop pengar till det den vill köpa och som den behöver. Bara för att den idioten kanske inte kan köpa samma sak eller bara för att den tycker det är kul. Gaahh! Jag tål inte sånt. Det är ju så att alla inte kan få samma saker och då får väl den personen som inte har den möjligheten att köpa det den vill ha gilla läget bara eller tjäna ihop till det själv och inte tro att den har rätt att ta saker ifrån någon annan. Anledningen till att jag blir så hetsig över det här nu är att någon snodde min kompis Annas bil i natt. När hon skulle till jobbet i morse så var bilen borta, den hade liksom står parkerad utanför hyreshuset där det finns stor risk att någon ser eller hör om man försöker sno en bil men det hade tydligen inte hindrat dem. Så otroligt onödigt! Bara att hoppas att det är någon som hittar den så hon får tillbaka den snabbt och att den inte är förstörd. Tycker så synd om henne för bilen behöver man ju verkligen, skit jobbigt att klara sig utan när man är van att ha en..
Aja nu ska jag inte stressa upp mig för det här längre utan ta tag i mig själv och gå ut på en promenad så jag piggnar till, har legat här och halv sovit någon timme. Ikväll blir det party med dem bästa kompisarna ;) det ska bli riktigt kul och E ska vara med också. Vi ska ses hos Anna och sen åker vi nog vidare mot Örebro och Frimis, jag är helt övertygad om att det blir en toppen kväll!

Take care!

D

 


Off to Lindesberg

Nu har jag varit riktigt duktig och pluggat som en tok idag. Egentligen ska jag väl inte säga att jag är duktig eftersom jag varit dålig på att plugga förut och därför har massa att ta in nu. Men men jag tar iaf tag i det och än ska det väl inte vara för sent? Och jag bara måste få känna mig duktig över min prestation annars skulle jag bli helt knäckt, det går liksom bara runt i huvudet på mig nu av alla paragrafer och skit. Känner att det blivit mer än nog för idag så nu ska jag bara roa mig resten av kvällen. Man måste göra det, funkar inte att bara plugga hela tiden då försvinner motivationen och man tar inte någonting. Jag ska tag i det imr igen och då kommer jag känna mig mer laddad för det om jag haft en sjukt bra kväll innan. Börjar i Lindesberg där jag ska äta med syster och sen får vi se vad kvällen erbjuder, förmodligen Tvspel med A blir nog kul :)
Tänkte ta en bild på min nya skjorta och lägga upp men det visade sig att jag hade världens sämsta webcam och jag blev mest att se ut som ett spöke, haha men det passar ju nu när det snart är Halloween.

Ha en kanon kväll! 

Kram D


Älskar Skåne!

Idag är en sån dag jag bara älskar Skåne, så himla fint väder har vi här. En riktigt fin höstdag! Det har varit dåligt väder i flera dagar nu så det behövdes lite sol kände jag :)
Jag har inte skrivit på någon dag men har vart lite upptagen.
Igår var jag på arbestförmedlingen, och hon jag pratade med sa att jag skulle fixa A-kassa, fixa jobbcoach och även ringa en skola här i Svedala för jag vill plugga lite extra ämnen för att kunna söka till högskola sen. Så där fick jag mycket att fixa. Jag hatar att vara vuxen, är så mycket man måste göra på egen hand, när man bodde hemma fixade mina föräldrar allt, det var så skönt. Saknar det!
När jag kom hem tog jag det mest lugnt och ringde några vänner och det brukar ta sin tid:) Sen runt 18 så åkte jag till Lund för att hälsa på A, alltid lika trevligt!
Jag har precis kommit hem därifrån nu, lång väg att gå från bussen, men idag gjorde det inte mig något för fick ju bara njuta av det fina vädret:):)

Jag tänkte ju börja spela fotboll här i Svedala, idag har vi träning men jag vet inte om jag kommer gå, är så mycket jag ska fixa med idag, för imorgon åker jag hem till Guldsemdshyttan :) ÄR SÅ GLAD! Så jag måste städa hela huset, tvätta och packa, så blir nog en hemmakväll för mig idag, det ska bli jätteskönt verkligen!
Min familj vet inte om att jag kommer hem, det ska bli så himla kul att överraska dom. Jag hoppas dom blir glada!
Har redan planer för helgen hemma, ska ut i Örebro imorgon med mina underbara vänner, bla D som jag saknat som tusan. Är ju van att se henne varje dag och nu har jag fått sovit utan henne i mer än en vecka. Tungt!
På lördagen ska vår kära kompis A ha Halloweenparty, man måste tydligen vara utklädd som D skrev tidigare och jag har lite samma problem som hon, svårt att veta vad man ska klä ut sig till. Men har lite planer;) Men det tänker jag inte skriva här. Det får ni se bilder på sen.

Här har ni några bra låtar att njuta av: will.i.am - Big and Chunky och Muse - Supermassive Black Hole (som är med i twilight, så himla bra film)

Hoppas ni får en bra dag för det ska jag ha.
kiss E






Lek och Buslandet

Var egentligen tänkt att jag skulle ha en riktigt plugg dag och verkligen jobba på bra så jag kunde lägga mig ikväll och känna att jag är en bit på väg iaf. Men så blev det självklart inte. Opptimist som jag är så lovade jag Vendela att bli med henne Mirelle och Caroline till Örebro för att gå på Lek&Buslandet, tänkte att det inte skulle bli så länge och att vi skulle vara hemma vid 14 eller senast 15. Jag hade helt fel, barnen kunde ju inte slita sig tidigare än när tiden gick ut, dem fick bara inte nog och så skulle vi spela laser game och tjejen som skulle boka in oss var hel knäpp och tog alla andra före oss så vi fick en jätte sen tid. Laser game var faktiskt riktigt roligt, var många år sedan jag spelade det och det var nästan roligare än jag mindes det. Blev som ett litet barn på nytt och sprang runt där och sköt på småbarnen, haha! Vi i tjejlaget vann iaf det kändes bra för alla småpojkar var så otroligt serösa. Helt klart det bästa med besöket på leklandet. Men det kommer inte bli några fler besök av mig kan jag lova, det var skit kul i 30min sen blev jag svettig och trött, när det gått en timme hade jag så ont i huvudet av den enormt höga ljudnivån att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tappade lusten och orken för allt och dem sista timmarna blev bara en pina. Men vad gör man inte för sina syskon <3
Blev iaf pizza och en vända på stan efter och det fick mig på bättre humör. Handlade till helgen då är det ju Halloween och då är utklädnad ett måste och jag tror jag vet vad jag ska vara, håller på och jobbar på masken nu och bild på resultatet kommer till helgen. Tror jag kommer bli hel nöjd.
Blev alltså inte så mycket plugg för mig idag, var inte hemma förrän 18 och orkade vara sitta till 21. Men men nu har jag iaf tagit ett bad, druckit te och varvat ner ska försöka somna snart så jag orkar vara uppe med tuppen imr och göra ett nytt försök med pluggandet.

Kram D



Underbart att vara hemma!

Har varit dålig uppdatering från både mig och E några dagar, men om hon tagit tag i det får jag inte vara sämre. Har haft en helt underbar helg här hemma i Guldsmedshyttan. Hunnit träffa de flesta av min kära vänner och bara gjort massa roliga saker. Tänk om det alltod kunde vara såhär att man bara umgicks med vänner och familj hela dagarna och bara gjorde sånt man gillade, helt perfekt! Men då hade man kanske inte uppskattat det lika mycket som man gör nu. Iaf så blev det utgång med vännerna i fredags, förfest hos Anders riktigt trevligt var det. Tjejerna och Olle och Anders, grymt bra sällskap så kunde ju knappast misslyckats. Vi spelade drickspel och skrattade hela kvällen innan vi åkte in till Örebro. Började kvällen på Liquid där vi mötte upp Erik och hans kompis.. Blev en snabb titt in bara innan vi gick vidare mot Satin, Frida ville verkligen till Frimis så vi förlorade henne på vägen (efter att vi hade mosat i oss korv, haha!). Bleb första gången för mig på Satin sen dem flyttade och jag måste säga att det absolut var trevligare på det nya stället och vi hade ganska kul där. Men jag tror inte jag kommer gå dit igen. Var lite skum musik, har det väl alltid varit på Satin kanske men jag tyckte nästan det var sämre nu, och så var lokalen väldigt konstigt upplagd och som på dert förra stället fanns det bara ett rökrum skit drygt går liksom inte att vara där inne. Kan ju vara bra egentligen för så blir det inga ciggaretter. Vi dansade iaf massa massa innan jag Olle och Anders tog bussen hem, usch hatar verkligen att göra det för den tar en enorm omväg runt Frövi så tar över 1tim att åka. Men vi roade oss ganska bra under färden, Olle och Anders höll på att hamna i bråk, sen var det något om en prutt och 93:or ;) haha! Jag hade iaf sjukt roligt åt det och fick till slut kramp i magen av allt skratt. Tack alla vänner för en riktigt bra kväll!
Lördagen blev ännu en dag i Lindesberg, mötte upp familjen för lunch på Bellas, älskar det stället. I Malmö har vi ännu inte hittat något ställe där man kan äta egenkomponerad salld så får passa på nu när man är hemma. Sen när vi kom hem var jag så slut efter all missad sömn under natten så jag sov middag, riktigt skönt. Blev en lugn kväll hemma med bastu och singstar vilket passade mig perfekt som var så trött, förstår inte hur jag orkade festa fredag lördag varje vecka förut. Måste vara mörkret som gör mig så trött nu :S
Söndag var vi uppe med tuppen nästan, fick ju en timme extra under den natten så det var inga större problem att gå upp tidigt kände mig utvilad. Tog en promenad och sen gjorde oss i ordning för Örebro, blev shopping och Afternoon tea i Kilsbergen. Handlade äntligen en pälsmössa känner mig riktigt nöjd och kommer vilja ha den varje dag, blev en skjorta och tunika också samt en inflyttningspresent. Fikat var mysigt, något att rekommendera, man fick dricka te och äta från ett buffébord med smörgåsar och bakverk och givetvis åt jag för mycket. Sen hem och hämta bil för att åka och hälsa på Jimmie i hans lägenhet, han hade inte kommit i ordning så mycket men den kommer bli riktigt fin när allt är på plats. Han bjöd även på middag, potatisgratäng, kyckling och beasås vilket jag älskar, han känner mig allt för väl ;) Blev även vem kan slå Filip och Fredrik och för första gången så fick dem stryk, riktigt skönt att det dessutom var en tjej som slog dem. Anslutade kvällen med filmen Upp hos Olle med honom och Anders. Gillade den :)
Hade massa ärenden att göra nu när jag är hemma så dem passade jag på att göra igår. Skönt att ha allt det gjort. Mormor åkte hem, roligt att träffa henne nu kommer det dröja till Jul innan vi ses. Det blev fika på stan med Anna och vi hade självklart massa att snacka om. Jag älskar sånt, att sitta på ett café och drick massa te och bara prata om allt, skvaller, killar, kompisar och vad man vill göra i framtiden. Det får mig alltid på bra humör. Blev även ett kanon slut på denna dagen då jag och Anders åkte hem till Frida på inflyttningsmiddag. Vi lagade tacos och drack vin, snackade massa massa skit, spelade Geni och kollade film. Eller Frida och Anders kollade film, jag var så slut efter en lång dag så somnade efter 5min, det var kanske lika bra vi skulle nämligen se en skräckfilm och jag brukar vara så rädd att jag blunder mig igenom halva filmen :) Var en lyckad kväll iaf, tack vänner!
Idag har det då varit besök ifrån Köping, fam Näf kom hit och hälsade på. Alltid lika trevligt! Har ätit massa god mat och bara umgåtts. Så har tyvärr inte blivit så mycket plugg sen jag kom hem, försökte ta tag i det nu ikväll men kände att jag inte riktigt hade orken och nu är ändå klockan så mycket och imr ska vi åka till Lek&Bus Landet så nu ska jag nog gå och sova.

SovGott Alla!



I fredags morse när jag drog pp persiennen stod den här filuren och tittade på mig, snacka om att jag blev rädd. Efter en stund kom mamman och en till kalv och så stod dem där och tittade alla tre.


Påväg till Lindesberg.


Vendela och Joanna, mina underbara systrar.

Frida och Anders.

Anders och Erik på Satin.

Jag och Anna dansar <3

Jag och Olle, slitna efter allt dansande eller skratt? påväg hem.
Tacos hemma hos Frida, självklart var vi tvugna att ha varsin mustach.

JOBB-Måndag

Hejsan!
Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera i bloggen nu i helgen men har haft fullt upp, blandannat så var min älskade syster Ida på besök hos mig här i SKåne. Hon kom redan på torsdagkväll, när hon kom så blev det mycket snack och så klart nya uppdateringar hemifrån, alltid lika kul:)
På fredagen åkte vi in till Malmö och shoppade exakt hela dagen från kl 13-21, jag kan aldrig få nog av shopping, love it! Fast när jag kom hem så hade jag så fruktansvärt ont i fötterna och Ida med för den delen så vi bestämde oss för att ta ett varmt bad, så vi bubblade och mös i vårt bubbelbadkar. GULD!
På lördagen så var vi in till Svedala och kollade runt, sen tog vi oss en varsin pizza. Sååå himla god pizza alltså. Sen på söndagen så tog vi en långpromenad och när vi kom hem lagade vi soppa och sen var det dags för Ida att åka hem, sorligt var det! Saknar henne redan!
Men kankse ska åka hem i helgen :) Ska bli jättekul. Men ska inte säga något till mamma, ska överraska hela familjen, det ska bli kul. Dom tror inte jag kommer hem förrän 17dec, dom kommer bli så glada (hoppas jag) :)

Idag har jag jobbat från 7-12 i delikatessen, det var faktiskt riktigt kul. Imorn jobbar jag i deliktessen igen från 13-19.30. En lång dag men gör mig inget. Mer pengar! Och tiden går faktiskt förvånadsvärt snabbt när jag jobbar, konstigt! Ikväll kankse jag ska till Lund om det blir som planerat. Det ska bli kul;)

Hej hopp
kisssss
emma


Fredag

Hejsan!

Idag har varit en hektiskt dag, började med en promenad ner till kontoret som jag skrev tidigare. Det var kul att se träffa alla på mitt gamla jobb och dem var glada att se mig. Sen var det frukost och fika med mamma pappa farmor och farfar. När vi var på väg hem så ringde mormor och då hade hon kommit hit, skit kul var länge sedan jag såg henne nu :) så hann vi med lunch i Linde och en vända på stan där jag träffade Anna så hände lite med henne. Nu har jag gjort mig redo för fest iaf, har varit jätte seg hela dagen men så fick jag massage av min underbara syster så nu är jag pigg och riktigt taggad :)
Måste sticka till bussen nu!

Ha en trevlig kväll

Kram D

Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma i Guldsmedshyttan och ligger i min älskade säng, jag ska aldrig gå upp. Jag hade en riktigt jobbig start på min resa igår. Wolfgang körde mig till centralen och när jag skulle gå in där och låsa in grejerna medans jag skulle till skolan så var det så mycket att jag knappt orkade bära dem, tack till mina snälla klasskompisar som också var på centralen och hjälpte mig. Sen var det skola ett tag, provtenta, den gick faktiskt bra får hoppas den riktigt tentan går lika bra. Sen åkte jag iaf tillbaka till centralen och köpte tidningar och så men blev lite snål när chokladkakorna kostade 32kr, helt sjukt. Så tidsopptimist som jag är tog jag bussen ut till värnhem, enda stället jag vissta att det fanns Hemköp, för att handla lite att äta under resan. Det tog längre tid än jag trodde så när jag kom tillbaka var det bara 5min kvar innan tåget skulle gå. Jag hängde på mig alla saker (var så tugnt att jag knappt orkade gå) och släpade mig till X2000 som jag trodde att jag skulle åka med, men då visar det sig att hon som ordnat bokningen åt mig missuppfattat mig helt och det hade blivit fel med biljetterna, vilket jag mitt pucko inte hade extra kollat, men man förväntar sig ju att få det man bett om. Jag fick iaf slänga mig på tåget med alla mina 4 väskor och 2 påsar. Sen stod jag där och tjaffsade med personalen på tåget hur länge som helst, sen fick jag köpa mig en ny biljett till Alvesta UTAN plats och så säger dem "vi är så gott som fullbokade idag så finns stor risk att du får stå". Då trodde jag att jag skulle bryta ihop, men jag bar iaf iväg mina väskor till andra änden av tåget. Jag hade ju lyckats gått på i fel del och gångarna är ju så smala så kunde bara bära med en väska i taget så sprang genom hela tåget 3 gånger innan allt var på plats, sjukt pinsamt folk började till och md ropa efter mig. I sista vagnen hittade jag iaf en plats då var jag så svett och röd i ansiktet att jag skämdes över att visa mig, killen som ordnade ny biljett sa till och med att jag blivit så stressad att jag skakat när det visat sig att jag kanske inte skulle komma hem, haha typiskt mig att stressa upp sig för mycket. Galet skönt var det iaf att få sätta sig och då var vi nästan framme i Alvesta så jag hade krånglat med allt ett bra tag. Det visade sig att jag hamnat mitt emot en fastighetsmäklare det var kul och han hade mycket bra och intressanta saker att berätta. Sen när jag skulle byta tåg i Mjölby så mötte jag Ida på perrongen, hon skulle ju ner till Emma men trodde inte att vi skulle stöta på varandra så det var lite roligt. Ja nu är mardrömsresan över iaf, skönt. Men jag har träningsvärk i armar och axlar idag efter att ha släpat på all packning så mycket hade jag med mig ;)
Nej nu ska jag väl ta mig upp, tänkte ta en promenad ner till pappas jobb och hälsa på farmor och samtidigt titta in på mitt gamla jobb.

Ha en underbar dag!

Kram D

GråaDag!

Idag är det jättedåligt väder här i Skåne, inge kul, det regnar och regnar! Jag som tänkte ta mig en morgonpromenad men är så tråkigt att gå när det regnar men får se hur jag gör:)
Igår var min första arbetsdag på ICA, det gick väl bra tyckte jag men är så mycket att lära mig, kommer aldrig lära mig alla koder känns det som, hjälp!
Ska jobba idag igen, med att sitta i kassan, är nervös och har ont i magen. Hoppas dom inte lämnar mig själv i kassan bara för det vill jag inte. Är så mycket jag måste fråga hela tiden.
Jobbar mellan 17-21.15, ska bli lite kul iallafall, alla är så otroligt snälla, tycker verkligen om personalen, det är både unga och gamla.
Jag som skulle banta och så mosade jag i mig chips och chocklad, men jag var tvungen för att jag hade kämpat och varit duktig och jobba :P Men jag säger inte att jag ger upp, kommer fortfarande dra in på sånt onödigt!

D lämnade mig imorse för först skola och sen hemgång till Ghyttan. Jag hann inte riktigt säga hejdå, tänkte inte på det igår och imorse märkte jag inte när hon gick upp, det tyckte jag var synd. Hade gärna velat sagt hejdå och kramat henne för jag kommer sakna henne, hon kommer ju faktiskt vara borta i 6 dagar. Först när jag tänkte att hon skulle lämna mig var det lugnt, men nu när jag vaknade imorse fick jag en klump imagen. Hon kommer åka hem och träffa alla våra vänner och familjer där hemma, medans jag inte får göra det förrän 17dec. LÅNG TID! Men som tur är kommer min underbara syster Ida ner till skåne idag. Hon kommer till Svedala 21.40, som jag har saknat henne! Kommer nästan börja gråta känns det som :):) Vi ska ha så roligt och mysigt i helgen, med shopping, godmat och massa snack. Sen ska jag höra henne vad hon vill hitta på mer så ska vi allt lösa det :) Vill visa henne allt!

Kiss
E!



Onsdag

Har varit en lång och stressig onsdag. Missade självklart tåget i morse men det har nästan börjat bli en vana. Medans jag väntade på bussen istället tänkte jag att jag skulle vara duktig och åka till miljöstationen för att sopsortera vi hade ett enormt berg i köket, inte så fräscht. När det gäller mig så blir man kanske inte förvånad men jag missade bussen också, haha. Tog en sväng i Svedala och tänkte kolla hur E hade det första dagen på jobbet men hon satt i kassa och såg väldigt upptagen ut så ville inte störa. Så satt vid tåget och väntade en halv timme, kändes ganska onödigt men jag har ju bara mig själv att skylla. Kom iaf fram till turning torso och Ullis tillslut så hon jag och Josefine började plugga som aldrig tidigare, okej lite överdrivet kanske. Men vi fick mycket gjort och det behövdes verkligen, U bjöd på tacopaj också vilket gav enorm motivation. Framåt 16 gav vi upp för du hamnade fokus på annat hela tiden och jag hade ärenden på stan. Blev enn snabb vända i Malmö för att byta lite kläder och så sen en vända i Svedala för att köpa en liten present till familjen från kaffe&sånt. En riktigt tolig present faktiskt, jag hoppas dem gillar det. Och nu måste jag bara få säga Vad var det jag sa (alltid lika skönt när man får det) men E ringde och bad mig köpa med cips OCH choklad, bantningen höll alltså i 2 dagar ;) När det var ordnat fick jag äntligen åka hem där det väntade thaimat, wonderfull!
Promenad och packning ägnades resten av kvällen åt. Hann även med ett bad i vårat härliga badkar. Tända ljus, ansiktsmask och en bra tidning med lugn musik i bakgrunden, bättre blir det inte. Ett perfekt sätt för att slappna av efter en hektisk dag. Man måste ju pyssla om sig ibland.
Packa gjorde jag för imr åker jag HEEEM! Det ska bli otroligt skönt att komma hem till hyttan och träffa alla saknar dem massa. Visst trivs jag super bra här nere i Skåne men det blir tomt utan familjen och vänner. Tur att jag har min älskade E med mig, hade aldrig klarat det här utan henna. Hon är bäst! Eftersom hon går introduktion på ICA så an hon inte följa med mig hem i helgen, det är lite tråkigt. Handlar ju bara om några dagar men kommer sakna henne ändå. Nu ska vi kolla film och äta chips tror jag, om E kan slita sig från FB. Upp tidigt imr för provtenta, ska bli spännande.

SovGott <3



Visst ser det härligt ut :)

GodMorgon Sverige!

En riktigt bra morgon idag, vaknade (efter att ha snoozeat 40min för länge) med en grymt bra känsla. Det var precis som att min kropp kände på sig att idag kommer bli en alldeles utmärkt dag. Hoppas den kände rätt, jag har nämligen 1000 saker att gör idag. Ska in till en klassskompis i Malmö och plugga till att börja med.
Nej nu har klockan dragit iväg ser, tåget går om 10min och här sitter jag osminkad och äter äggmacka ;)
Ha en bra dag!

Kram D

Knäpp i huvudet!

Gaahhh jag blir galen, känner mig totalt körd i huvudet just nu. Har pluggat hela dagen och nu känns det som att min hjärna är full, det går bara inte att trycka in något mer. Så nu ska jag sluta för idag tror jag, får hoppas det finns lite mer plats imr för då ska jag plugga med klasskompisarna. Det är så sjukt mycket som man måste lära sig till tentan, jag är ju bara van vid proven på gymnasiet och dem kunde man träna in kvällen innan. Funkar inte riktigt så på högkolan, där gäller det att hänga med från första stund annars blir det riktigt tungt de sista veckorna. Och just nu är det riktigt tungt, jag var inte tillräckligt engagerad i början har jag märkt och det får man igen nu. Det går liksom inte att se något slut på det. Ska ha provtenta på tordag iaf, ska bli intressant att se ung hur mycket man kan och hur det känns att sitta där.

Har som sagt inte blivit så mycket mer än plugg idag. Vi var till grannen en sväng iaf och tittade på hans hästar. Han har två riktigt fina och snälla hästar som han tyckte vi skulle komma och kika på. Gud vad mysiga djur det är alltså, jag fick tillbaka ridlusten från när man var liten och hästar var det bästa man visste. Jag gick på ridskola i många år och hade till och med en egen häst, men så kom man in i den åldern då allt var pinsamt och då var det hästintresset som rök först. Man kunde ju inte vara cool och samtidigt hålla på med hästar. Helt sjukt vad knäpp man var, att man orkade skämmas över exakt allt. Synd att det är först nu man ser vad mycket man förlorar på att vara så fjantig. Men det kanske inte är försent att börja hålla på med ridning igen, nu när vi har dem så nära och allt. Tror E  också var lite sugen på det, vi får väl ta ett snack med grannen om det. Kan vara kul att ha någon aktivitet på vardagarna :)

Nu har jag tänkt ringa min underbara vän F och höra hur allt är med henne, lovade att ringa igår men då var det så mycket annat så bäst att göra det nu. Skönt att få bort tankarna från plugg och kanske höra lite intresant skvaller ;)

Ha en trevlig kväll!

Kram D





Hej Sol!

Idag är det strrålande väder i Skåne och det gör ju en på så himla bra humör, man blir så glad! Ska snart ta på mig lite varma kläder men inte för varma och promenera i det fina vädret! HÄRLIGT! Tur för mig som är ledig som kan göra såna härliga saker hela tiden. Men imorgon börjar allvaret, tro det eller ej med jag Emma Israelsson ska börja jobba! Det blir att gå upp tidigt imorn men jobbar bara 07.30-12.00, så det är rätt lugnt. Jag är faktiskt nervös, känns pinsamt att säga det eftersom jag ska börja jobba på ICA, men jag är verkligen det! Alla är nog nervösa för sin första jobbdag!

Mamma ringer och tjatar hela tiden att jag måste ta det där vaccinet mot svininfluensan. Jag blir galen för orkar inte krångel, jag vet inte ens vart vårdcentralen ligger här i Svedala. När minsta lilla grej tar emot för mig så orkar jag inte ta tag i det. Det är mycket saker som är så för mig faktiskt, bla att jag skulle ju vilja börja spela fotboll och har fått ett nummer till en tränare men inget riktnummer och det kan ju vara olika riktnummer, det är ju inte samma till hela Svedala. Men jag ska faktikst leta på vårdcentralen idag när jag är ute och går och beställa tid för sprutan så att mamma blir nöjd, annars så kommer jag få panik på hennes tjat! Och så ska jag faktiskt ringa tränaren idag! JAG SKA! Så jag får lite gjort idag.
D har sagt åt mig att jag ska ligga inne hela dagen och bara vila för jag kände mig sjuk igår och lite idag så att jag inte blir sjuk tills jag ska jobba, det vore ju inge bra. Men jag kan inte bara ligga inne hela dagen då skulle jag få panik. Men ska ligga inne hela eftermiddagen iallafall!
Det blev inga hästar igår, jag orkade inte och så blev det så mörkt, kankse blir idag. D slutar tidigt så vore kul om det blev så. Hoppas!

Min "bantning" började ju igår, och det går bra. Sa nej till chips, dip och dricka igår när D bjöd, det är hel otroligt, inte likt mig. Därför tror jag att jag är på G nu! Go emma, även fast jag vet att D inte tror på mig vilket jag tycker att hon borde, så ska jag allt bevisa henne!! Det gör mig mer peppad! -Har börjat lite smått att skriva upp vad jag äter och på vilka tider, det är fan jävligt bra, det kan jag tipsa er om.
Beachen 2010 here I come!!!


David Guetta kommer till Malmö nu på fredag, tänk vilken upplevelse att se sexy bitch live. Jag är sjukt sugen men har hört att biljetterna är slutsålda, och sen kommer ju min syster Ida i helgen så vill umgås med henne och höra vad hon vill göra. Hon kommer på torsdag (inte länge kvar nu) kulkul och stannar till söndag. D åker ju hem till Ghyttan över helgen kommer sakna henne men det är tur att Ida kommer ner och håller mig sällskap, ska verkligen bli jättekul att visa henne mitt liv här nere!



Bye
E


Motverkar höstdeppen

Tänkte att vi skulle lägga ut en bild på våra inköp från igår. Man ser på dem att det verkligen är höst nu för allt är i tråkiga färger, bara svart och grått. Gör oss inte direkt piggare under denna mörka och trist årstid. Hösten kan vara riktigt mysig visa stunder men i helhet är det en riktigt tråkig tid på året och man känner sig lite små deppiga hela tiden. Är så svårt att vara pigg och glad när det bara är mörkt och kallt.
För att motverka höstdeppen lite har vi kollat roliga youtubeklipp ikväll vilket har lett till skratt, skrik och gråt helt underbart. Det är ett bra tips till den som känner sig nere för det får en faktiskt på bra humör, alla behöver ju skratta lite.
Lotta på bråkmakargatan i highspeed och slowmotion är nog favoriten ikväll men även alla skrattanfall, speciellt Martin Timells. Vi älskart!

GodNatt <3




Som sagt väldigt trista färger men vi är nöjda med all

Plugg dag

Godkväll!

En helt sjukt tung måndag idag, fick vara uppe med tuppen för att åka in till Malmö och plugga på min LEDIGA DAG. Inte många som klarar sånt va? Eller det gör kanske dem flesta men jag försöker gärna framhäva mig själv som duktigare än alla andra, kan kännas bra ibland ;) Åkte iaf in till Ullis och vi kämpade på bra idag, nu har vi gått igenom personrätten riktigt grundligt så är en bit på väg. Vi läser ju till fastighetsmäklare och håller förnärvarande på med jöken, riktigt intressant men svårt och tentan närmar sig så nu är det stenhårt plugg som gäller i två veckor. Som jag sa till E idag "nu går jag in min tentabubbla vi ses om två veckor" och så borde jag nog göra om jag ska lyckas.
Så hela dagen har gått åt till plugg och åka buss, missade tåget både till och från Malmö typiskt mig ;) 
Nu sitter jag hemma och unnar mig själv chips och dipp tycker jag har gjort mig förtjänt av det idag. Medans E bara tjatar om bantning och beachen 2010, vem orkar stressa upp sig över den nu liksom? Jag ger henne 2 dagar sen kommer hon ha ätit både choklad och chips, säkert hunnit drick lite läsk också. Jag kommer få riktigt med skit efter det här inlägget, hoppas hon inte läser.
Nu blir det sängen och SATC.

Puss D


 

Det här och lite till ska sitta innan 4 nov, önska mig lycka till!

Härliga Måndag!

Jag tror nog att det är 70% av Sveriges befolkning som hatar måndagar, en hel vecka kvar till helgen och gå från en härlig ledig helg till jobb. Ursch, det är nog inte så kul.
Men jag är nog en av dom där 30% som faktiskt tycker om måndagar (eftersom jag inte har något jobb) så skönt med en ny vecka och planera lite vad man ska hitta på i veckan och se vad veckan har att erbjuda och bara ta det lugnt och MYSA! Hääärligt! Nu kom jag också på att jag och D har pratat om att måndagar ska vara vår "städa hela huset" dagar, det låter bra men vet inte om vi kommer hålla det ;) Visst kommer vi städa lite då och då under veckan men just på måndagar har vi bestämt att vi verkligen ska renstäda.

Inatt kunde jag inte sova, hatar såna nätter. Händer inte så ofta men när det väl händer är det så drygt, kan ligga i sängen och kolla film efter film och ändå inte bli trött, i vanligafall slår jag på en rulle och somnar efter 10min. 
Inatt somnade inte förrän 04.00 men ändå gick jag upp 09.45 imorse, vaknade konstigt nog helt av mig själv. Det var bra gjort av mig så jag inte ligger och sover bort hela dagen.

När jag gick upp tog jag mig lite frukost och satte på mig sköna myskläder och träningskorna och gick ut och gick, var ute och gick i 2tim, är så stolt över mig själv. Men det är riktigt skönt att gå ut och gå tycker jag, och så får jag träning på samma gång;) Inga fel. Har nämligen bestämt mig för att gå ner några kilon till Jul/Nyår och jag börjar idag så får vi ser hur det går, hade inte tänkt BantaBanta men dra ner på dricka, chips, godis och sånt onödigt, tycker inte speciellt mycket om godis heller så ska väl inte vara så svårt. Har också tänkt börja äta på bättre tider och röra mig mer, det här blir nog bra ska ni se:) Till Jul/Nyår kommer jag ha Skånes snyggaste kropp, nästan iallafall:) Om det går som planerat!
Mitt mål är iaf att gå ner i vikt och vara nöjd över min kropp som jag aldrig annars är, alltid något fel, men tror att alla tjejer/kvinnor har något man inte tycker om med sin kropp och såå ska det ju verkligen inte vara men så är det. Undra vad vi ska göra för att försöka få kvinnor att älska sin kropp, kankse någon jag ska jobba med. -Att förbättra kvinnor självkänsla/Självförtroende. För det behövs! Nog pratat om det, jag tror nog säkert att jag kommer ta upp olika exempel och så om just det här senare i bloggen för jag ser det som ett intressant och viktigt ämne att prata om.

Nu tänkte jag krypa ner i soffan under en varm och mysig filt och kolla på en film och vila lite behöver det efter min sömnlösa natt. Sen kommer D hem från skolan, jag hoppas att vi kan gå till grannen och kolla på hans hästar.
Appropå det, när vi flyttade ner hit och gick runt i området och kollade lite, så blev jag så himla sugen på att börjar rida (vi har mycket hästar som går runt i hagar här), har bara hållt på med hästar när jag var typ 10år och nu skulle jag nog tycka det vore roligt, då sa jag till D att jag bara önskade att någon granne skulle komma och knacka på min dörr och fråga om jag skulle vilja ta hand om deras hästar ibland och även kankse få en liten slant för det, det ville jag verkligen men hur stor är chansen att det händer. Sen nu förra veckan (det var som att gud hört min bön, haha" Så var det en granne på besök och han berättade att han hade två hästar som var hans dotter men att hon nu var ute och reste och att han inte orkade ta hand om hästarna, att det enda han gjorde var att släppa ut dom och ta in dom och gav dom mat. Så han sa att vi gärna fick komma och kolla på dom och att dom var hur snälla som helst. Så då kanske jag ska fråga han om han vill ha lite hjälp av mig, så kan jag ta in och ut dom ibland och rida lite :) Skulle vara kul. Mycket jag vill nu, kommer ta upp mer saker senare i bloggen som jag vill göra

Ha en Härlig Måndag!
Puss E


Dagens konstaterande

Vi har kommit fram till två saker idag

1. Alla och då menar vi verkligen ALLA snygga killar är upptagna. Vi som är två singeltjejer som älskar att kolla in det andra könet har verkligen haft ett stort utbud sen vi flyttade till Malmö. Men varenda kille som är värd att titta lite extra länge på har armen runt en tjej. Det är så sjukt irriterande.

2. Det är mycket godare att dricka ur vinglas. Konstigt nog så smakar så gott som allt bättre bara man dricker det ur ett vinglas istället för ett vanligt. Vad det beror på har vi ingen som helst aning om men det spelar inte så stor roll. Så från och med nu dricker vi alltid ur vinglas, det ger lite känsla av lyx i våran annars ganska trosta vardag.

Nu är det dags att sova.

Godnatt


Bra söndag

Heelt död efter en trevlig shoppingdag i Malmö. Entre var riktigt bra faktiskt, dit åker vi gärna igen. Fanns hur många butiker som helst, tyvärr bara dem vanliga kedjorna som finns överallt men dem hade bra utbud så vi är mycket nöjda. Dock dåligt med inredningsbutiker så blev varken någon spegel eller korg. Men en del kläder iaf, E köpte jeansleggings eller jeggings? som jag hört att det heter numera :S och för mig blev det 2 koftor (båda gråa, vet inte hur jag tänkte där), ett skärp, ett armband och ett par galet snygga handskar från MQ med dragkedja och allt. Vi var båda sugna på att köpa en pälsmössa det är så sjukt snyggt, vill ha nu nu nu, men tyvärr så hittade vi ingen som var riktigt bra så vi får fortsätta leta.
Hemma nu iaf och W hade kommit tillbaka idag. Han har ju vairt iväg och jagat älg. Har varit skönt att vara själva, eller själva och själva Peter har varit här och jobbat, men det är inte riktigt samma sak. Nu när W är hemma så måste man tänka på att inte stöka till och inte väsnas för mycket (fast jag och E tror ibland att han är halvdöv), det är jobbigt ibland var ju för att slippa sånt man flyttade hem ifrån ;)
Nej nu ska jag ta och lägga mig och kolla TV har några program att ta igen.

<3





Söndag

Nu är vi snart redo för att åka till Malmö och Entre, ska bli kul att se vad det stället har att erbjuda.
Ha en bra dag! Kram


E&D


091018

Nu är även denna lördagkväll slut, tiden går så fort ibland. Kan kanske bero på att vi har varit sjukt sega idag efter festandet igår. Vi sa att vi nog har blivit för gamla för sånt här haha men vi har varit som två zombies hela dagen och så har vi inte varit förut så måste nästan vara åldern ;) Vi orkade iaf städa och laga mat, ett måste när man bor själv usch! så nu har vi ett skinande rent hus och hade en god och mysig middag medans vi kollade på körslaget. Ikväll blev det Team Rigo som fick lämna, helt rätt enligt mig.

I morgon har vi tänkt åka in till Malmö och Entre för att shoppa lite, ska bli riktigt kul. Jag har knappt handlat något sen vi flyttade hit, har helt gått in i rollen som fattig student. Men det ska jag inte vara imr utan då ska det handlas. Behöver köpa en korg till hallen som vi kan ha haldukar och mössor och sånt i och så en helspegel sen blir det kläder, kläder och kläder hoppas jag :)

Nej nu är det dags att sova eller iaf kolla film.

GodNatt



Måste ses

Vi såg just något helt sjukt, världens kortaste man. Det går inte att vara så liten helt galet. Och när han håller ciggaretten i handen  så är den liksom tjockare än hans fingarar och större än handen hahahaha helt otroligt gullig, alltså han är som en liten bebis fast han ser skit gammal ut, skit skumt!
Jaa ni måste iaf kolla, här är länken

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=39802f0a-f079-4898-b799-553fb12b2d9f&from=SVSE_DiagonalView&tab=m1234950882138

Kram D&E

Bilder

Här kommer lite bilder från igår. Vi var tyvärr väldigt dåliga på att ta kort på förfesten, vi hade alldeles för roligt för att tänka på sånt. Men blev några på vägen mot HIPP iaf.

Enjoy

På inflyttningsfest hos David













Lördag

Haha det blev visst något fel när förra inägget skulle publiceras. Var tänkt att det skulle blivit upplagt vid 02 i natt, vi var alltså inte ute och festade till kl. 13 idag ;) det hade varit jobbigt. 
Blev en väldigt lyckad kväll igår, vi fick träffa många nya trevliga människor alltid lika roligt. Tack David för att vi fick komma och hoppas det blir fler gånger. 

Hemma i Svedala nu iaf sköönt. Vi fick gå från stationen och hem en promenad på 30min ung, inte särskilt roligt när man är trött och hungrig och ser ut som en monster med gårdagens smink och allt. Tur att det inte ligger så många hus här ute.
Idag har vi tänkt att bara ta det lugnt, plugga och kolla film. Vi har köpt kycklingfilé och potatisklyftor till det blir det sallad och beasås, Underbart gott! Får hoppas det är något bra  på TVn också, tror det är körslaget kan kanske vara kul att se. Ola är ju med och E gillar honom starkt så hon tittar nog gärna. Aja det visar sig vad det blir. Nu ska jag hoppa in i duschen, ta bort smiket och sen mysa i min mjukisdress.

Ha en toppen lördag alla, speciellt ni som ska på inflyttningsfest hos världens bästa F ikväll jag är något avundsjuk kommer bli en grym kväll.

HejDå!

Efterfest




Blev ingen riktig efterfest idag tyvärr. Inte ens någon utgång. Jag och E var galet tråkiga ikväll och dissade utgång och åker till Lund istället. Så nu sitter vi på tåget dit. Har varit en sjukt trevlig kväll hittills iaf hoppas det blir ett lika bra avslut;-)
SovGott vänner


Malmö

Då var vi i Malmö på inflyttningsfest. Riktigt trevligt än så länge, hoppas på en lika bra natt på HIPP:)

Party Party!

Godkväll min vänner!

Fredag den bästa dagen på veckan? Ja jag tror nästan det.
Idag har iag varit en toppen dag om man bortser från det deprimerande vädret, regn bara öser ner. Men jag och E trotsade vädret och gick in till Svedala för att ta en fika på Kaffe&Sånt. Det var ett super mysigt fik med bra utbud, ett ställe att rekommendera. Jag hade inte varit där tidigare men E har redan hunnit bli stammis ;) Det blev te och våffla för oss riktigt gott.
Resten av dagen har gått åt till att färga håret på E. Aldrig mera folieslingor säger jag bara, helt sjukt vad krångligt det var och vilken tid det tog. Har så galet ont i nacke och axlar efter allt slit, stackars frisörer som får stå ut med det typ jämt! Hon blev nöjd iaf så det kändes skönt, hon vågade kanske inte säga annat när jag bara klagade på hur ont jag hade hela tiden.
Det är ju som sagt fredag idag och fredgar är lika med FEST! Så just nu håller vi på att göra oss redo för inflyttningsfest i Malmö sen drar vi vidare mot HIPP. Blir säkert en lyckad kväll, det brukar det bli.
Hoppas ni också får en kanon kväll!

Kram D


Godmorgon fredag!

Idag gick jag upp i skaplig tid, ställde klockan och vaknade av mig själv innan den ringde, duktigt Emma!
Sitter här och äter lite frukost. Konstigt nog har mina frukostvanor ändrads sen vi kom hit, nu äter jag jämt frukost medans när jag bodde hemma typ aldrig åt det. Sen jag fyllde 20år och blivigt vuxen kankse jag mognat och förstått hur viktigt det är att äta frukost. Till frukosten försöker jag alltid dricka ett glas apelsinjucie för att jag tror att jag är duktig då och får i mig Cvitamin, kankse inte får det men jag klarar inte av att äta sånadär brustabletter som innehåller Cvitamin som D jämt tar. BLÄ! Jag måste ju också vara duktigt på något sätt.

När jag ätit klart frukosten ska jag ta på mig några av alla mina jeanstajts och en mysigt, stor, stickad tröja sen sätta upp håret i en slarvig tofs och sen sminka på mig lite solpuder och när jag ska gå in till Svedala i höstvädret så kommer jag få rödblommiga kinder som leder till att jag får den där fina höstlooken i ansiktet, mysigt! Inne i Svedala ska jag fika med min underbara D, blir förmodligen varma våfflor med grädde och sylt, såg att dom sålde det förut och det var jättebilligt så det är bara att slå till, har inte ätit så mycket frukost för att jag ska få i mig våfflorna. Sen ska jag självklart beställa en varmkopp chocklad med grädde som jag alltid tar när jag fikar där, så himla gott!
En mysig och bra fredagsmorgon kan bara leda till en superbra dag, vädret är väl inte det allra bästa men just nu bortser jag från det för jag känner mig på riktigt bra humör. Älskar hösten ibland!


Ikväll så blir det självklart fest, D är bjuden på en inflyttningsfest från någon i hennes klass, och jag fick följa med, det kan bli roligt :) Fast jag skulle hellre vilja sitta hemma och kolla idol och bara mysa med någon god mat och tändaljus, självklart vin till det :) tråkig som jag är!


GodKväll alla vänner!

E&D

Nu sitter jag på "den förbjudna delen" i huset, enligt en viss W ;) Sitter med tvn på med datorn i knät och lyssnar på Eva Simons - Silly boy som jag vet D älskar och blir att sakna henne, tomt här hemma utan henne men har ju en byggare i huset den här veckan så allt för tomt blir det inte!

D trodde nog aldrig att jag skulle få in ett inlägg, men jag gör henne inte besviken. Den här bloggen ska jag allt skriva mycket i, jag som har mycket fritid ;)
Jag ska iallafall börja spela fotboll här i Svedala har jag bestämt, dagarna blir lite långtråkiga när jag inte har börjat jobba än, och ni som inte vet så har jag fått jobb på ICA här i Svedala, ni tänker säkert "ICA gud vad tråkigt" och visst det gör jag med men det är ett jobb hallååå. Pengarpengar som leder till mer shopping :)

Är lite irriterad, följde med D in till svedala och när jag gick hem pratade jag i telefon och var i min egna lilla värd, när jag var halvvägs har jag tappat mitt nyinköpta ciggpaket, gaaaah det är ödet, JAG SKA INTE RÖKA, inte kunde jag se något heller för att det var sjukt mörkt. Sjukt irriterande, sen är det inget bra på tv:n heller. Ge mig 3:an och 5:an. Det skulle vara kanon. Jag tittade på "mammas pojkar" tidigare - Det var riktigt bra, jag har bestämt att jag ska följa det varje vecka nu :)

Nej nu ska jag ta datorn och lägga mig och kolla på film som jag gör typ varje kväll innan jag somnar, så mysigt och härligt att somna till en film :)

Bye E


Hej allihopa!

Nu har vi äntligen tagit oss i kragen och skaffat oss en blogg, mycket efterlängtat av vissa antar jag. Hoppas att vi kommer förgylla er tillvaro med inlägg om vårat liv i Skåne och allt vad det innebär. Kan lova att det kommer bli mycket spännande läsning, två skvallerälskande tjejer med alldeles för mycket fritid kan väl bara sluta på ett sätt ;)

Hope you enjoy it

E&D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0