Sjuk


Det var inte roligt att vakna i morse, jag mådde skit dåligt. Var helt slut och hade ont i hela kroppen, har haft feberdrömmar hela natten så det har inte varit någon bra sömn. Skulle ha träffat min projektgrupp vid 9 idag men det gick ju inte så bra. Jag kunde inte öppna ögonen när jag vaknade för dem var så svullna och jag var så svag i kroppen så jag rasade ihop på badrumsgolvet när jag skulle duscha. Kände att det inte ens var värt att försöka ta sig till skolan så jag gick och la mig några timmar till och nu är jag lite piggare iaf så ska göra ett nytt försök att komma iväg snart. Har haft en lugn morgon nu med te och massa värktabletter så jag borde orka med dagen. Men när jag slutar måste jag åka en sväng till Lund och det kommer nog bli jobbigt..
Ska skriva ett inlägg om helgen och visa lite bilder om det funkar att ladda upp nu. Vi har iaf haft en toppen helg.


Bättre sent än aldrig

Idag har jag och D varit mycket dåliga på att uppdatera, men fanns ingen tid för det! Så därför skriver jag ett nu kl 03.30 :)
Nu ikväll har vi varit på tentaförfest i Malmö. Det var mycket trevligt! Sen när alla andra drog på krogen så drog jag hem, orkade inte att gå ut och ville så gärna hem till min säng :) och nu ligger jag här och har det så skönt!


Sov gott alla :D

KissssssE

Helg

Något sorligt har hänt, jag har tappat matlusten!! Den är fan helt borta. Den har varit det hela veckan, det är skit jobbigt, jag älskar ju mat. Varför är jag inte sugen? Jag gjorde till och med köttfärssås som jag älskar igår och när jag satt och skulle äta fick jag typ tvinga i mig den för att jag skulle ha ätit något iaf. Äter inte frukost heller :S. Hoppas den kommer tillbaka snart!

Älskar rykterna i Lindesberg, om någon har något skvaller så vet verkligen alla det och hur mycket förstoras inte skvallrerna också? Även fast jag flyttar hit så får man höra skvaller om sig själv där hemma. Haha! Det var som en god vän sa till mig en gång i tiden, har man släppt en fis på hagaberg så har man skitit på sig när de kommer ner på stan. Haha lite roligt!

Jag hoppas jag och D ska gå på bio ikväll. Nu kom hon precis hem, så nu ska vi kolla om det finns platser :)


Ha en bra fredag idag från en Vinsugen Emma. Åh titta jag har suget på vin men fan inte på mat! Vad är det med mig?

Puss
E

Det går bra nu!


Var uppe med tuppen i morse, var sjukt seg efter alldeles för få timmas sömn men så är det ibland. Vi började med en ny kurs idag Service Management, får se hur det går med den. Efter det lämnades hemtentan i mäklarrätt ut så det var bara att åka hem och börja skriva. Jag hade verkligen inte varit engagerad i den här kursen så det blev en utmaning. Men efter några timmar hade jag iaf tagit mig igenom alla problem och kände mig nöjd med mina svar. Jag hade nog räknat med att behöva lägga ner mycket mer tid än vad jag gjorde så förmodligen har jag missuppfattat allt och skrivit helt fel ;) Men jag ska nog kolla igenom det lite en gång till ikväll innan jag lämnar in den. Jag är iaf riktigt nöjd med min insatts. Resultatet på tentan vi hade på Jöken i början av november kom idag och jag är så sjukt nöjd!!! VGVGVGVG!! Jag hade en riktigt dålig känsla efter den så jag hade ställt in mig på att bli underkänd så när jag såg att det stod VG så hoppade jag ock skrek, E trodde nog jag var dum i huvudet. Jag är inne i ett flow just nu, vore perfekt att få antagningsbeskedet inför våren också och att det står att jag kommit in på civilekonom i Örebro då skulle jag vara galet NÖJD!

Nu ska jag skämma bort mig själv med chips och dipp, Underbart!
Ha en kanon kväll-

Kram från en
 överdrivet nöjd Daniela



Det funkar inte att ladda upp nya bilder så kör på en som redan finns.


Fan

Hur kan ett jävla skärp förstöra ens dag? När jag gick in till svedala hade jag mitt favorit skärp på mig, när jag hade gått runt inne i Svedala ett tag så öppnade jag jackan och såg att mitt skärp var borta! Jag gick tillbaka överallt där jag hade gått, men det var helt borta. Säkert någon som tagit det. Hoppas du är nöjd din jävel.. Och det är inte direkt så att jag kan köpa ett nytt heller, för det var typ 2år sedan jag köpte det, fan jag är så jävla ledsen. Jag älskade det verkligen. Observera ÄLSKADE eftersom det numera är spårlöst försvunnet!

D och jag har planer för helgen, det gillar vi. På fredag ska vi på Bio och se New Moon, som vi har längtat. Sen på lördag ska vi till kyrkan och se killkören inviga julen ;);) Sen på söndag är det julmarknad i Svedala, det ser vi fram emot. Jag och D älskar verkligen Julen, det är det bästa vi vet.

Nu ska jag gå och sörja mitt skärp till ett "sex and the city" avsnitt.

Ikväll är det "mammas pojkar" INTE MISSA!
Någonting bra den här dagen iaf!
Förlåt för att jag inte lägger ut några bilder men det är fel på bloggen eller något, går inte att ladda upp bilder, men jag lovar att jag ska försöka fixa det.

Puss från en ledsen Emma


HejSvejs

Igår gick jag in till Svedala för att lämna tillbaka alla jobbkläder på ICA, det var hur mörkt som helst, såg verkligen ingenting. Finns inga lampor här ute på landet heller men jag tog hjälp av en ficklampa:) Jag lyssnade även på musik så jag slapp bli så rädd. Om jag hade gått på min mörkaväg hemma så hade jag varit hur rädd som helst och inte vågat lyssna på musik för att jag ska kunna höra om någon förföljer mig, men här är jag faktiskt inte rädd alls och det är konstigt. För här skulle verkligen ingen höra om jag skrek på hjälp och ingen skulle kunna rädda mig heller, jag skulle ju inte direkt kunna ringa mamma och be henne om hjälp om jag nu skulle bli jagad av någon. Om jag väl gjorde det skulle hon inte komma fram förrän jag var död. Haha det är konstigt hur det är, men här nere känns allt "konstigt nog" så mycket lättare, är det så att jag gjort mig av med min mörkrädsla eller är det bara för att jag känner mig trygg här på något sätt? hm. Eller är det kankse så att jag helt enkelt blivit lite naiv av mig?
Jag vet en person som var väldigt naiv, han trodde för bra om människor och hade skrivit ut sin adress på hem nyckeln, för om han nu hade tappat den så skulle personen som hittat den kunna lämna tillbaka den, eftersom den då visste vart han bodde, haha! Såå naiv är jag inte iaf!

Nu idag har jag pratat med vänner i telefonen, alltid lika trevligt. Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa mig lite, tänkte gå in i Svedala och handla lite. Fick min lön igår också och den var förvånads värt mycket bättre än jag trodde :) Det är skönt när man tror att man ska få mindre pengar än vad man sen får, och så är det självkalrt hemskt när man tror att man ska få rätt skaplig lön och så är den bara skit! :) Man ska aldrig förvänta sig för mycket för då kan man bara bli besviken.

HejHopp
E

Så slö!

Jag är nog en av de slöaste personerna som finns, jag lyfter inte ett finger i onödan. Jag sover gärna bort halva dagarna och städar kanske en gång i veckan om det är skitigt annars ännu mer sällan, det är oftast E som lagar mat här hemma medan jag slösar bort tiden på något obetydligt som datorn eller tv. Min utbildning är inte särskilt jobbig har kanske skola max 10tim/vecka, jag är alltså nästan aldrig där vilket innebär att jag borde plugga en del hemma men jag orkar aldrig ta tag i det. Till min första tenta som var väldigt stor pluggade jag knappt någonting alls och nu har jag min nästa tenta imr och jag fick boken först idag och har ännu inte öppnat den. Jag ska göra det nu hade jag tänkt mig men det tar emot så mycket att jag har fått muta mig själv med chips och dip för att klara av det, det är riktigt illa. Det handlar om en enda kväll med plugg men jag är så slö att jag inte ens står ut med det. Jag är sorglig! Dags att ändra på det, från och med imr ska jag jobba på att sluta vara så slö Önska mig lycka till!

Jag var iaf in till skolan en sväng idag och vi var ganska duktiga och lärde oss en del. Jag hann även med en lång promenad innan frukost så lite nöjd får jag vara ;) men det var ungefär allt jag gjort idag. Nu plugg sen SATC och så sängen, tidig morgon imr!

Puss D





Onsdag

Var nyss ute och gick och fick syn på en riktigt snygg kille inne i Svedala, varför kan man inte vara modigare och bara gå fram till han och prata lite, ibland skulle jag verkligen vilja vara en utav tjejerna i "sex and the city", då skulle jag haft hans nummer just nu om jag hade haft tur vill säga. Vart gömmer sig dom få snygga killarna som finns, dom är lika svåra att hitta som ett par snygga jeans nu för tiden :) Han var det snyggaste jag sett på länge och jag kommer väl förmodligen aldrig se han igen.
Har börjar lyssna lite på red hot chili peppers, haha länge sen man gjorde det, jag kommer ihåg för en lång tid sedan då jag till och med hade tshirts med dom på, haha! Men vissa låtar är ju riktigt sköna!

Min syster ringde mig nyss och berättade att hon hade fått jobb, är så glad för hennes skull, det är ju kul när det går bra för andra som Björn Gustavsson skulle ha sagt :) Hon sa även att hon hade börjat städa ur deras gästrum som jag ska bo i om jag flyttar hem, jag sa men Ida det är väl lite väl tidigt att göra det, sen vet jag ju inte 100 säkert att jag ska flytta hem heller, men hon sa; det är faktiskt bara 22 dagar kvar tills du kommer hem :) Hon är för söt!

Nu blir det att leta lite jobb, både här nere och hemma :)

HejSvejs
E




Hallå!

Som D skrev har vi varit ute och gått i Svedala idag, det var härligt!
Vi matade även änder, och dom var helt jävla galna. Alla och då menar jag verkligen alla kom och ville desperat ha, D blev rädd och sprang där ifrån och lämnade mig ensam med dom, jag blev så himla nervös, var så rädd att dom skulle bita mig. När jag hade slut på bröd visste jag inte hur jag skulle visa dom det, då kastade jag den tomma påsen som brödet legat i på dom. haha!
Kände mig som fågelkvinnan i "ensam hemma" där ett tag. HAHA!

Och på tal om ensam hemma, när man är ensam hemma tänker man väldigt mycket och då blir det att man tänker på bland annat livet och då fick jag panik, för jag vet inte alls vad jag vill göra med mitt liv eller vad jag vill jobba med :S
Hahahaha det här med smidig övergång var inte riktigt min grej. (se hipphipp så fattar ni)

Men varför ska det vara ska det vara så svårt att veta vad man vill bli, varför kan det inte vara så att alla vet vad man vill bli redan som liten, att alla har sitt drömyrke. Åh jag blir galen, kan inte någon bara säga till mig vad jag skulle passa att jobba som. Men nu står jag helt på 0 och vet ingenting. Det är skit jobbigt!

Jag älskar verkligen Skåne, har det så bra här men snart är nog min tid slut här nere :S 
Om det inte löser sig med jobb vill säga så är det klart att jag stannar.
Den 17dec åker iallafall jag och D till Guldsmedshyttan och stannar hemma över Jul, det ska bli helt underbart! Vi har lite idéer på vad vi ska göra med våra kompisar hemma :) Bland annat Julbord. Mysigt!

Nej nu ska jag fortsätta titta på tvn, mycket bra pogram pågår!

HejDå
E



God morning sunshine’s!


Totally fucking wonderful att vakna idag helt utvilad och med sol från klarblå himmel. Jag som känt mig lite nere i några dagar har haft ett leende på läpparna hela morgonen. Konstigt att jag ska påverkas så mycket av vädret, egentligen borde jag flytta utomlands till något ställe där det alltid är sol då kommer jag vara på mitt bästa humör hela tien! En sån här dag måste man njuta så jag och E började morgonen med en rejäl brunch äggröra, bacon, scones och te det var det godaste på länge och nu ska vi gå ut och gå en promenad. Vi tänkte bekanta oss lite bättre med Svedala vi har bott här i 3 månader och vi vet bara vart ICA och McD ligger, det är riktigt illa men det bästa vi vet är ju mat så det är ju viktigast att veta vart de ligger. E har tydligen koll på någon park med änder så hon har med sig bröd och ska mata dem, hon är så söt. Vi har hållt på att fjantat oss och pratat engelska hela morgonen där av den otroligt töntiga inledningen!

Som älskade A hade sagt Blunda och njut ;)


Brunch! Mamma och pappa observera juicen, nöjda nu?


Tidsoptimist? Javisst


Jag är helt sjukt tidsoptimistisk jag är alltid försenad det spelar ingen roll hur lång tid jag har på mig när jag ska någonstans så får jag alltid stressa som en tok innan jag kommer iväg, glömmer massa saker och är ändå försenad. Jag blir så trött på mig själv men jag vet inte vad jag ska göra åt det har provat det mesta, gå upp en timme tidigare än jag egentligen behöver, förbereda det mesta kvällen innan och flyttat fram klockan minst 10min men ändå så hinner jag inte. Jag har missat tåget/bussen 15 gånger sedan jag flyttade hit, det är ju så sjukt irriterande för då måste jag sitta och vänta i en timme innan nästa kommer. Idag har jag självklart också missat tåget, jag gick upp 3tim innan jag skulle iväg, jag hade tänkt ta ett tidigare tåg och gå på stan och handla några saker innan skolan börjar men jag har segat bort hela morgonen så nu sitter jag här och väntar på det sena tåget som kommer till Malmö så sent att jag missar början på föreläsningen, gahh jag blir galen på mig själv!!
Hoppas ni har en bra dag, dags att åka nu så jag inte missar det här tåget också ;)

Puss D



Bra helg!


Vi har haft en riktigt bra helg här nere med fest och mys. I fredags var det party hos några klasskompisar och sen var det tänkt att vi skulle gå ut men vi var ganska trötta och följde med ett gäng till MAX och åt hamburgare istället och sen blev det efterfest med vin och filmen Upp. Vi såg inte så mycket av den utan somnade efter 10min men vi har båda sett den tidigare så det gjorde inte så mycket. Det är en riktigt mysig film som vi rekommenderar att se. Det blev en slappar lördag och D sov bort hela dagen nästan medans E kollade på tv. Det var tänkt att vi skulle ha en lugn kväll hemma bara men D som är sjukt rastlös nappade på fest igen så hon åkte till Malmö och festade med klasskompisarna och E låg hemma och tog igen sig. De kom inte ut på krogen den kvällen heller utan det blev bara förfest och sen hem och sova, men det var en trevlig kväll iaf.
Vi passade på att köra en myskväll idag istället och bara ta det lugnt. Vi hade tomt kylskåp så det blev stor handling och sen våran favorit mat fläskfilé. pommes, beasås och sallad med fetaost, Underbart gott. Resten av kvällen har bestått av tjejsnack, ni vet så som bara tjejer kan göra sitta i flera timmar och bara prata om massa skit och man skrattar mycket och gråter lite och efter känner man sig alltid på så sjukt bra humör och har en bra känsla i magen. Vi älskar sånt men har blivit lite dåligt med det på sist tiden så nu får vi boka in vissa kvällar i veckan med tjejsnack ;)

Orkar inte skriva allt om helgen men en bild säger ju mer än tusen ord och här kommer många.
























Himmlen är oskyldigt blå

D väckte mig idag, fast klockan var rätt mycket så det gör mig inget.
Igår var vi och festade i Malmö, det var jättetrevligt! Vi gick aldrig ut på krogen, när vi gick från förfesten så gick vi till max och käkade, det gillade jag :) Sen gick vi självklart och kollade på Tim, eller iaf jag! :) SÅ JÄVLA SNYGG VAR HAN! Jag stod där och njöt.
Vaknade upp i Malmö och ska snart dra oss hemmåt till kära Svedala. Vet inte vad vi ska göra idag faktiskt, får se vad vi hittar på.


D skriver senare om kvällen och lägger ut mycket bra bilder :)

HejDå
E

Detta är vår kära vän Oscar som är så snäll och låter oss sova hos honom när vi inte har någon sovplats!
Tack!


091120


Fredag idag bästa dagen på veckan! Som E redan har skrivit har det varit underbart väder här idag, solen har varit efterlängtad så det var på tiden att den titta fram så vi inte blir deprimerade. Passade på att gå en lång promenad och njuta av solen det var skönt, såg att dem höll på att skörda något på åkrarna här utanför oss men jag kunde inte se vad det var trodde först det var potatis men det var alldeles för stora jag ska lägga upp en bild så kanske någon kan berätta vad det är. Typ F som ska kunna allt om sånt och jag vet att du läser ;) 
Vi var ju på fest i onsdags och det blev tyvärr inte en särskilt lyckad kväll. Vi kom inte ens ut på krogen blev förfest och en promenad genom stan. Jag fick skavsår av att gå och skulle då få skjuts på en kundvagn och det blev ingen bra kombination med alkoholen så den som skjutsade körde alldeles för fort och självklart välter den då så jag föll i marken och slog mig precis överallt, som tur var så gjorde det inte så ont först men igår värkte det i hela kroppen. Det hade gått hål på mitt knä och jag har stora blåmärken över armen och höften, så jag ska aldrig mer åka kundvagn.
Ikväll ska jag försöka få med mig E in till Malmö på fest men hon är inte så sugen idag så det blir en utmaning att övertala henne. Jag vill verkligen inte sitta hemma så jag hoppas hon ändrar sig.
Har blivit helt besatt av låten Hero of war med Rise Against, den är galet skön och jag spelar den på repeat hela dagarna, lyssna och njut!

Ha en kanon fredag och rösta på Erik i Idol ikväll!

Puss D



Bilden blev inte så bra. Men det kanske går att se?


SOL

Äntligen sol i Skåne, som jag har väntat! Därför blir det en långpromenad i det fina vädret snart, hur skönt som helst!
Igår var det min och D bakisdag, så vi tog det bara lugnt, dagen började med en pizza hos O och så kollade vi hipphipp, så himla kul. Sen åkte vi hem, jag städade medans D var död ;) Men ibland kan jag få såna där energipuffar och då är det bara att passa på att riva fram alla sorters städmedel. Jag skurade till och med golvet, bravo emma!
På kvällen var det ju "mammas pojkar" som jag satt klistrad vid :) Jag och D gjorde fruktsallad också som verkligen blev jättegod, den innehöll mycket gott bla apelsin, banan, päron, melon, kiwi, jordgubbar och passionsfrukt :D Tog även lite av den till frukost, gott! Idag ska jag ta mig en promenad och sen ringa lite samtal och tvätta hade jag tänkt, vi får se hur mycket som hinns med!

Hade verkligen världens knäppaste dröm, jag drömde att jag var kille och gjorde en tjej med barn och jag säger inte vem tjejen var men hon va helt dum i huvudet iaf, hon försökte få bevis att jag ville ha barnet, även fast jag verkligen inte ville det, det var hemskt, jag visste att hela min framtid var förstörd.

Man drömmer är verkligen konstigt ibland, undra vad dom betyder? Den här drömmen, drömmde jag säkert bara för att jag, D och U  satt och pratade om det här för någon dag sen, att det är så synd om killar som gör kvinnor på smällen och inte vill ha barn men kvinnan vill behålla det, verkligen lätt hänt, visst killen får väl skylla sig själv att han inte tog tag i att skydda sig, menmen. Vissa killar är nogrannare än andra.
Jag tror att i dagen läge är det väldigt många som råkar ut för det här. Men som tjej så förstår jag inte hur man kan vilja behålla barnet när inte en fader står vid ens sida eller hur man kan vilja ha en "one night stand -kille" som far! Herrgud säger jag bara.
Men i det här läget säger jag faktiskt, tänk på det killar, SKYDDA ER om ni inte vill bli pappa!





Sköt om er
PUSSSPUSSS
E

Torsdag!

När kommer det fina vädret? Är så trött på den här skiten nu. SOOOOL KOM FRAM!
Trodde jag skulle få se lite finare väder här än hemma. Och så vill jag se lite snö, hemma i Ghyttan har dom säkert snart 1m snö. ÅH! Men det är tur att jag ska vara hemma över jul, det ska bli skönt! Läängtar!
Och så ska man behöva köpa alla julklappar också, såå jobbigt!

Igår var jag tanklös, när D hade skjusat mig till bussen så upptäckte jag att jag hade glömt min plånbok, så jävla klantigt av mig, men min räddande ängel D kom med den, precis innan bussen hann åka :) Så jag kom till Lund ändå, trots allt! Det blev även fest för oss igår, det var roligt! Nu blir det pizza hemma hos O, inga fel.
Kankse blir en tripp till entre sen, det ska bli mysigt.
Missade ett möte idag, inge bra Emma!!!!!

Har tyvärr inga bilder från igår, tror inte vi tog några men ska kolla sen, isånafall kommer dom senare :)

Ha en bra dag!
PUSS
E


Stoorm


Helt sjukt vilket väder det är här nere i Skåne idag, riktigt storm det låter som att taket ska flyga bort :S SMHI har tydligen utfärdat en så kallad klass 2 varning över Skåne. Varningen innebär att det är fara för allmänheten. Låter lite läskigt tycker jag och mamma har ringt 3 gånger och sagt åt mig att hålla mig inne kväll. Men till hennes förtvivlan så ska vi in till Malmö på fest idag så det blir till att trotsa ovädret ändå. Tidigare idag när vi skulle in till Svedala blåste det så mycket att E inte orkade stänga dörren och det har blivit mycket värre nu så jag kommer säkert lätta från marken när jag går ut, haha! Nej nu måste jag packa alla saker och fixa det sista. Är riktigt taggad för fest ikväll så hoppas det blir en lyckad kväll.

Puss D




Jag och mina underbara tjejer, saknar er <3

Onsdag (Lill-lördag)

Godmorgon eller Godmiddag kankse jag ska säga!

Idag är det storm i Skåne, herregud säger jag bara.
D skrev om gårdagen och den var helt underbart bra, vi hade så mysigt och det var kul att U var med!
Vi skrev bla en "göra lista", saker som vi ska hinna med att göra här nere innan Jul, den blev rätt lång :)
Vi satt och disskuterade några saker också, om man sa kaviar eller kavjar och D var lite rolig där när hon skulle säga vad hon sa:) Men hon visste typ inte vad hon sa för hon använde aldrig det ordet sa hon, så varför skulle hon veta hur hon sa det då, HAHA! Klart man vet hur man uttalar ett ord bara för att man kankse inte säger det så ofta! HAHA!
Sen satt vi bredvid ett bögpar som hade två barn, vi trodde iaf att dom var bögar, så slog mig tanken vad säger man som barn då liksom om man har två pappor, pappa ett och pappa två eller säger man kankse mamma och pappa som vanligt? att en blir mamman eller säger man pappa som vanligt till båda, vad drygt, för jag hatar bara när man har två kompisar som heter lika då kan jag tänka vad drygt det skulle vara att ha sina föräldrar som kallas likadant! HAHA!

Efter jag läst den där länken om Vaccinet blev jag fruktansvärt rädd, ni kankse tycker jag är töntig men jag blev verkligen rädd, för jag har alltid varit rädd för att det ska hända något sånt där med oss månnsikor att det är de som kommer vara människornas undergång liksom. ÅH!

Nu ska jag snart gå in i duuschen, för att åka till Lund och besöka A! Det ska bli kul. Sen ikväll blir det förmodligen FEEEST! Det ska bli kul att få dansa lite och dricka vin och umgås med folk, kankse det bästa som finns ;)

Ett tips alla, lyssna lite på 90tals musik då får ni upp humöret, yeeeaah!




Ha en bra dag /från snart en bortblååst emmmmaaa


Ystad



GodKväll!

Blev en heldag i Ystad som visade sig vara en väldigt mysig stad. Vi var riktiga turister och började på turistbyrån där vi plockade på oss alla möjliga broschyrer och sen gav vi oss ut på sightseeing. Vi tänkte börja med att kolla in platser som varit med i Wallander filmerna och då möter vi en av skådespelarna, haha. Det blev även ett besök i en kyrka, ett kloster och någon trädgård det var trevligt. Ystad var väldigt litet så gick fort att kolla in alla sevärdheter och när det var gjort blev det fika på café Koppen och sen lite shopping. Bra dag!

När vi kom hem så hittade vi en anmälan om svininfluensa vaccinet http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fcmef.eu%2Fpdf%2Faklagaren.pdf&h=e7ed09abe6ca689c98b9630e37bef4b3. Har man tagit vaccinet är det kanske inte så kul att läsa. E blev helt galen när hon läste det och sprang runt i huset som en tok och skrek om människans undergång och zombies medan jag låg på golvet och vred mig av skratt. Men sen kände jag mig dum om det skulle visa sig att det stämmde och E blev allvarligt sjuk av vaccinet, det vore ju katastrof. Känns bra att inte ha tagit det än iaf.

Nu är det Desperate som gäller. Ha en trevlig kväll!








TisdagTisdagTisdag

Idag är det inte så fint väder men känner ändå att jag är på topp humör :D
Gick upp kl 08.00 imorse, duktigt av mig, sen gick jag in i duschen och duschade typ 1tim, såå himla skönt! Nu blir det frukost!
Idag ska jag, D och U till Ystad som jag nämnde tidigare, har bara varit där en gång förut så ska bli kul att se hur det ser ut där.

Gud vad jag längtar till Julen, ÄLSKAR Julen.
Jag och D brukar lyssna på Julmusik när vi känner för sån stämning, det är så himla mysigt!





Ha en underbar dag ALLA!
Pusss

Måndag!

Helt okej måndag ändå! Gick upp kl 12, sen in till Svedala för att hämta min cykel som har stått där ett antal dagar nu, tur för mig att den inte är stulen, jag menar vem vill inte ha en sån snygg cykel som min!
D och jag har bara tagit det lugnt idag, vi har tvättat en massa, behövdes verkligen då våra smutskläder var en 3meters hög! Sen lagade vi en fruktansvärt god middag!
Igårkväll kollade vi på paradise hotel, fyfan vilken skit serie, den handlade bara om sex, sex, sex, visst det kan väl vara lite intressant ibland, men det här var bara löjligt! HAHA!

Jag har förmodlingen fått sparken från ICA också, haha hur kan det vara möligt men det finns en bra förklaring varför, ni som tror att jag gjorde något fel, tror fel för så var det inte!

Imorgon ska jag, D och U åka till Ystad och kolla lite :) MYS!

Idag är det mycket bra på TV:n. D och jag är i himmelriket nu när vi har 3an och 5an :)

Nu ska jag och D göra fruktsallad.
Ha en fortsatt trevlig kväll, för de ska jag ha!

pussheeej
E






Mys


Familjen har varit på besök hos oss i helgen och det har varit riktigt trevligt. Hämtade mamma och Vendela i torsdags när dem kom med tåget, tyvärr så var deras tåg över 3tim försenat så när dem kom fram var det bara att sova. Men på fredagen möttes vi upp i Malmö när jag slutat skolan och så blev det shopping och lunch på stan. Var riktigt dåligt väder så vi åkte hem ganska tidigt och hade myskväll hemma med tacos och Idol, det var länge sedan. Vi fick också åka in till Malmö och hämta pappa som kom med tåget på fredagen istället eftersom han var tvungen att jobba ;) Lördagen blev lugn till att börja med, E jobbade så vi passade på att ta en lugn förmiddag med en lång promenad och när hon slutade åkte vi in till Lund för att kika runt lite. Ingen i familjen hade varit där förut så vi var riktigt turister och var bla. in i domkyrkan som faktiskt var riktigt mysig och så blev det mat på en Italiensk restaurang med otroligt god mat. Sen blev det en sväng till IKEA för att köpa massa saker som mamma tyckte vi saknade här och fika lite snabbt. Hade tänkt bowla på kvällen men vi var för trötta och gjorde fruktsallad med choklad och kollade Die Hard 4.0 istället. Skönt med en lugn helg, minns knappt när jag kände mig så här utvilad sist. Och nu har familjen åkt hem känns lite tomt men vi vänjer oss snart igen. Innan dem åkte så var vi ut till slottet där dem spelade in Greveholm, V älskar det och ville verkligen se det och det var inte det lättaste att hitta men vi kom dit och V var sjukt nöjd hon kommer säkert skryta om det i skolan imr, haha! Mamma och Pappa passade på att fylla kassan, kylskåpet och tanken så jag och E är också nöjda nu, Tack <3 och så fick jag ju en ny dator och ett mobilt bredband, riktigt skönt! Var lite tråkigt att J inte följde med i helgen men vi får väl umgås när jag kommer hem gumman :)
Ikväll blir det ännu en myskväll för mig och E, usch vad tråkiga vi är men det är ju såå skönt. Vi äter lussebullar dricker te och kollar Heartbreak hotel ska passa på att ringa underbara F också.
Det funkar inte att ladda upp bilder så får gå ändå ikväll.


Kram D

Tisdag



Tisdag kväll och här sitter jag ensam, min första ensama kväll sen vi flyttade hit tror jag och det känns faktiskt lite konstigt. Fast jag har ju inte varit helt själv här har haft både W och våran inneboende snickare P här så jag har inte behövt vara rädd. Har inte haft någon skola idag så jag och U passade på att ägna dagen åt shopping. Vi åkte till Entre och gick där i några timmar men hittade inget roligt att köpa blev bara en halsduk och smink, men det är ju bra att inte göra av med för mycket pengar. Åt iaf en galet god morotskaka på Waynes som absolut var värd varenda krona, ibland måste man ju äta gott även fast man är en fattig student ;)
Idag spelar Pink i Sthlm och jag är galet avundsjuk på alla som får se henne, jag tycker att hon är en otroligt grym artist med hur många bra låtar som helst. Men den här gången blev det ingen konsert för mig, jag får nöja med att lyssna på henne på Spotify.
Nu är E hemma igen så ska låta henne ta sin dator min har gått sönder så vi får samsas om en nu och det är riktigt jobbigt, vilket I-lands problem. Men på tordags kommer familjen, jag längtar som fan och dem har med sig en ny dator till mig det ska bli skönt. Jag har verkligen världens bästa mamma och pappa <3

GodNatt!

Kram D


Jobb-Tisdag

Idag ska jag jobba från 15-21.15, lång dag! Men ska bli kul faktiskt men är lite nervös. Jag fattar inte hur man kan vara nervös för att sitta i kassan, men om man gör fel eller något och kunderna blir arga eller något. Men det ska nog gå bra! :)

I helgen kommer D familj ner och hälsar på, det ska bli jättekul.

Elin Klings pojkvän är så jävla snygg så det är helt sjukt, så därför lägger jag in en bild på Elin och hennes pojkvän så att ni kan njuta!

Kiss
E



Elin är lika snygg som vanligt!


NÖJD!

Igår var jag och D på IKEA, vilket var mycket trevlig, dock så stod vi i kö till maten i typ 40min! Det var mindre kul! På kvällen blev vi bjudna på förfest hos några killar i D klass. Det var trevligt! Senare gick vi ut på en krog i Malmö som heter Chili, som Tim i "mammas pojkar" äger. Jag blev helt till mig av att se han, liksom i verkligheten, han är ju så himla snygg!!!!!!!!! JAG DÖR! Jag gick fram till han såklart och raggade lite, han dissade mig inte iaf! POSITIVT! Jag fick en kram och så stod vi och pratade lite, sen frågade jag honom om vi fick gå in gratis och det fick vi :) Det var jag, D och Linda som gick in och dansade lite. Hur kul som helst! Sen blev det efterfest hos O, och jag skrattade så mycket så att jag grinade i mängder så himla kul var det.

Idag har vi bara tagit det lugnt, vi ska baka lussebullar senare är det tänkt. GOTT! Som jag har längtat! 
Igår när jag och D gick på stan såg vi Magnus Uggla också ;)

Grattis pappa på fars-dag, hoppas du får en underbar dag för det är du värd.


Ha en fortsatt bra söndagskväll!
Puss E





Skön fredag



GodKväll!

Idag är det fredag vilket betyder fest för dem flesta, men inte för mig och E inte. Vi stannar hemma i Svedala och kollar på tv istället är ju Idol idag och vi har misat det varje fredag så idag var det dags att kolla. Det är helt sjukt hur grym Erik är en helt underbar röst och känsla. Alla är faktiskt riktigt duktiga i år, måste nog vara det bästa året hittills. Många bra låtar idag också när det var tema världens bästa låt, vi disktuerade lite om vilken låt vi skulle sjunga om vi fick välja och då sa jag It's all coming back to me med Celine Dion men då sa E "skulle du välja att sjunga den i tv?" med blicken som sa "vill du verkligen förstöra den låten inför hela svenska folket?". Jag visst ju redan att jag sjunger sjukt fult men nu blev det mer bekräftat på något sätt så från och med idag ska jag bara sjunga när jag är helt ensam.
Förresten nu har jag gjort min första det är galet sköönt att vara va med den men tyvärr känner jag mig inte helt säker på att jag har klarat den. Men det ska jag inte fundera något över nu tar tag i det sen när resultaet kommer isf, nu ska jag bara njuta av att inte behöva plugga på några dagar. Nu är det Circus Möller som gäller och massa skratt ;) Så titta på det om ni har en tråkig kväll.

Kram D






En bild på Eddie för att han är såå snygg!

Hej Torsdag

Gaaah jag blir galen, jag hade precis skrivit klart ett inlägg och så bara försvann det, så då får jag ta nya krafter och skriva ett nytt. Hoppas bara jag kommer ihåg allt:)

Förlåt för att jag inte ha uppdaterat på ett tag men har haft fullt upp.
Men i helgen som va så var jag hemma i Ghyttan, det var en helt underbar helg som bestod mest av fest. Jag överraskade min familj och mamma blev så glad så att han började grina, så det var kul:)
På fredagen (den dagen jag kom hem) åkte jag på förfest hos underbara A, vi hade sjukt kul, har inte skrattat eller dansat så mycket på flera månader. Vi gick ut i Örebro och det var trevligt, synd bara att jag hann avra där inne i 40min:S
På lördagen så tog jag det bara lugnt, kollade på film med min älskade lillasyster sen tog jag en promenad till mormor och överraskade henne också med min hemkomst och hon blev jätteglad. Senare på kvällen åkte jag på förfest hos A.Boson och det var mycket trevligt, senare gick vi ut på folkan13 i Lindesberg och det var hur roligt som helst, verkligen jättekul att träffa alla männsikor som man inte har träffat på så länge!

På söndag blev det hemresa tillbaka till Skåne, helt underbart och så himla skönt. Visst det är skönt att vara hemma i Ghyttan men också så himla skönt att komma tillbaka till verkligheten och det liv jag lever här i Skåne :)

Jag tog influensa Sprutan i tisdags, var så himla nervös innan, men det kändes inte ens. D var med mig, det betydde verkligen jättemycket för mig, hon gjorde så att rädslan försvann litegrann iallafall :)
Har haft så himla ont i armen sen jag tog den, får panik.
Igår åkte jag till Lund och hälsade på A, det var mycket trevligt, vi tog det mest lugnt men det var skönt. Så imorse fick jag gå upp tidigt men det gjorde mig inte så mycket faktiskt. Vädret var bra. Men ni skulle ha sett vädret igår, det var typ snöstorm, lite läskigt!

Min mobil är helt mupp, så pappa ringde mig idag och sa att jag kunde få en mobil, kanske inte den snyggaste men det är en fungerande mobil iallafall, det är huvudsaken. Får verkligen panik på min mobil nu!! HATAR DEN!

Nyss ringde lagledaren för Svedala IF och frågade varför jag inte hade kommit på träning och att hon tyckte att jag verkligen skulle göra det, så det var kul :) Vi har inomhusträning på söndag och måste försöka att ta mig dit. Spännande!
Idag ska jag städa och tvätta lite, sen har jag massa att fixa bla jobbcoutch, A-Kassa, registerutdrag och skicka ett kort till min kära far, eftersom att det är farsdag på söndag, det får ni INTE GLÖMMA!

Missa inte "mammas pojkar" på 4an ikväll, sååå bra!

Ha en bra dag för det ska jag ha!
Kiss E



Jag och frida från helgen :) HALLOWEEN!



Jag och Björn!




Mobilen!
Min gamla är ju så mycket snyggare, men men :)

Bilder



Här kommer bilderna från i helgen, galet roligt hade vi!


Fredag



Knasiga dem är, men köttbulleminen är tydligen ett måste. Och givetsvis Björn Gustavsson dansen också, men den här kvällen gick det inte så bra utan slutade med blåmärken på ryggen men det är smällar man får ta ;)



Klant Anders spillde såklart, Anna var inte glad.








Efter en toppen kväll på Frimis så blev det en mindre trevlig bussresa hem till Lindesberg.


Lördag Halloween



När det är Halloween måste man ju vara utklädd, vi körde maskerad hos Anders sen gick vi till Folkan. Kristin och Erik var döda, eller iaf nästan ;)



Hela tjejgänget+Baja Päron, great!



Joanna var djävul och var kanon snygg.
Under kvällen blev alla utmanade att utföra de mest sjuka sakerna, en riktig fjortis fest men det gillar vi!











Plugg och Vaccination


Tisdag idag, tentan börjar närma sig så det har blivit plugg för hela slanten idag och igår. Imorgon kl:14 är det dags. då kommer jag sitta och svettas och skaka, usch kommer jag klara det här? Börjar känna mig tveksam. Aja nu är det för sent att försöka få in något mer så bara att gilla läget och hoppas på det bästa :) Efter den är avklarad så ska vi iaf fira med klassen med vin och dans. Ska bli skönt att kunna släppa allt och bara slappna av och ha roligt!
E har varit och tagit vaccin mot svininfluensan idag, hon var lite rädd men det gick bra. Och hon har inte fått ont av den än heller, man har ju hört att många får väldigt ont och känner sig sjuka. Jag tror inte jag ska vaccinera mig faktiskt, jag är lite skeptisk mot sånt där. Så jag får hålla tummarna för att jag inte får det helt enkelt.
Nu ska jag ha minin spa här hemma för att ladda upp inför imr. Ansiktskmask, hårinpackning och tända ljus, underbart!

Kram D

En kanon bra helg!

Jag har haft en galet bra helg med mina vänner. Fredag på Frimis, mycket dans och skratt, lyckat! Slappar lördag och fika med Nathalie på Bellas. Var ju Halloween igår också så vi körde maskerad alla kompisar. Började hos Anders med en något annorlunda förfest som innehöll det mesta, skum men rolig. Sen drog vi vidare mot Folkan där det dansades halva natten. Efter lite fyllemat från Papas, som är ett måste när man går ut i linde, gick vi hemåt för att sova. Fötterna värkte så mycket att jag bara ville skrika men det är väl ett tecken på en lyckad kväll? Jag är mycket nöjd med den här helgen iaf och om någon timme bär det av mot Skåne igen. Ska bli både skönt och lite tråkigt. Bilderna från helgen kommer senare när jag laddat kameran och orkar lägga in bilderna.
Förresten så är Annas bil upphittad nu så det var skönt för henne.

/ D




Alla som inte dansar....

RSS 2.0